Happy new Home

Hoeeeraaaa!! Ik heb vandaag de koopakte getekend…. maar nog steeds heb ik zoiets van….eerst zien dan geloven! Er moet nog zoveel geregeld worden….en  ik zie altijd beren op de weg….dus ik juich nog een beetje voorzichtig.

Hoe het allemaal begon…..dit appartement had ik al een keer voorbij zien komen…ik vond het prachtig…maar dat kon ik toch nooit betalen? Vervolgens ging mijn zoektocht verder… ik had toen nog nergens geïnformeerd over hoeveel ik zou kunnen lenen.

Ik kende Funda op een gegeven moment uit mijn hoofd…Ik heb Funda burn outs en Funda depressies gehad…maar gelukkig ben ik er iedere keer weer bovenop gekomen ;). Ik heb huizen bekeken en appartementen… In totaal heb ik ongeveer 10 woningen bezichtigd. Ik kwam erachter dat een appartement mijn voorkeur had. Ieder weekend reed ik door de stad om te kijken in welke straat/wijk ik wel zou willen wonen.

Toen kwam ik op Funda weer dat appartement tegen…ik vroeg een bezichtiging aan, maar had eigenlijk verwacht dat die al weg was. Volgens de makelaar (ik weet het….die zeggen niet altijd de waarheid) waren er meer geïnteresseerden. Uiteindelijk ben ik de gelukkige geworden!

Waarom viel ik voor dit appartement? De keuken…helemaal mijn smaak en drie vriesvakken (ideaal)!! Veel bergruimte (ik heb nogal wat spullen! :P). Perfecte locatie….dichtbij centrum en trein! Niet twee maar drie slaapkamers (niet mega hoor!). Dus ik kan lekker veel kamers inrichten haha… Ook heel belangrijk: het is heerlijk licht. En ik hoef haast niet te klussen…..ik ben geen klusser en eigenlijk heb ik een hekel aan klussen (ik ben namelijk een beetje ongeduldig…).

Ik werd vooral helemaal gelukkig toen ik een zaterdag vanaf het appartement de stad in liep en binnen no time bij de winkels en de markt was….heerlijk toch!

De komende tijd moet ik van alles regelen, wil ik veel inspiratie op doen, bedenken hoe ik alles wil inrichten en aanbiedingen in de gaten houden!

Liefs!

p.s. Omdat ik het niet prettig vind dat iedereen weet waar ik ga wonen….houd ik het allemaal een beetje vaag 😉


3 thoughts on “Happy new Home

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s