My journal 2017

Het aftellen is begonnen….nog even en het is 2017! Ik ben erg benieuwd wat 2017 mij gaat brengen….2016 was in ieder geval behoorlijk verrassend 😉 .

Komend jaar krijg ik de sleutel van mijn huisje, wordt mijn contract hopelijk verlengd, hoop ik leuke reisjes te maken en leuke dingen te doen met vriendinnen en familie. Omdat allemaal te combineren en te plannen wilde ik een praktische agenda.

Nou die heb ik gevonden ‘My journal 2017’ ! Ik zag hem voorbij komen op de instagram van @plannerflow  . Allereerst sprak de kleur mij heel erg aan…pastel blauw met een roze detail! Toen ik verder ging surfen op internet zag ik veel lijstjes….en laat ik nou net dol zijn op lijstjes!

Dus ik dacht…ik doe eens gek en bestelde hem hier. Ik zou 5-7 werkdagen moeten wachten, maar de volgende dag had ik hem al ontvangen…lucky me! Daar wordt een mens toch gelukkig van 😀

Screenshot_20161217-111218-2.png

Ik vind de kleur dus al fantastisch! Ook de grootte vind ik ideaal en wat ik fijn vind is dat die helemaal opengevouwen kan worden…dat schrijft erg prettig.

Iedere maand heeft zijn eigen kleur (allemaal pastel kleurtjes!!!) en voordat een nieuwe maand begint vind je een handig overzicht.

Vooral nu ik straks een eigen huis heb, lijkt het met erg handig dat ik aan het begin van de maand ruimte heb voor lijstjes. Zo hoef ik nooit meer iets te vergeten!

screenshot_20161217-111428-2

De week is verdeeld over de gehele pagina, ook is er genoeg ruimte voor de zaterdag en zondag.In de meeste agenda’s is hier vaak maar een kleine ruimte voor. Daarnaast is er een een lijstje voor wie je moet bellen/mailen, boodschappen, positieve gebeurtenissen, notities en klusjes. Ook kun je iedere dag kleuren hoeveel glazen water je hebt gedronken.

screenshot_20161217-111340-2

Aan het einde staan nog allerlei lijstjes. Bijvoorbeeld cadeau ideeën, goede voornemens, notities, quotes, waar je naar toe wilt op reis etc. Ook is er nog een vakje waar je losse blaadjes in kunt doen.

screenshot_20161217-111716-2

Omdat ik echt een hekel heb aan krassen in mijn agenda, schrijf ik sinds vorig jaar met een ‘uit gum pen’. Echt ideaal. Je hebt ze in verschillende kleuren en de inkt is ook los te koop. Ik ben fan!!

screenshot_20161217-111836-2

Kortom, ik ben helemaal blij met deze aankoop. Ik denk dat ik er veel plezier van ga hebben. Ik denk dat het me gaat helpen om alles te ordenen en in te plannen komend jaar.

Mocht je ook interesse hebben, dan vind je hier de pen en de agenda hier!

Liefs!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s