HAY ! #review

Oeeeee ik heb toch wat leuks! Ik mag voor MisterDesign zo nu en dan producten reviewen….en wat zo leuk is…ik mag ze zelf kiezen…dus het zijn producten waar ik echt gelukkig van word!

Voor als je de webwinkel nog niet gezien hebt…..kijk uit…want het is echt een snoepwinkel vol (design) woonaccessoires, voor een indruk van wat ze allemaal hebben kun je hier kijken! Pak maar vast pen en papier…want ik denk dat je net als ik stiekem een verlanglijstje gaat maken (en ik ben pas in april jarig…maar je kunt er niet vroeg genoeg bij zijn….toch? 😉 ).

Het eerste product wat ik ga reviewen is de bekende ‘hand’ van het merk HAY. Ik heb hem op Pinterest en Instagram al super vaak voorbij zie komen en dacht….die zou ik ook wel willen!

screenshot_20161224-174804-2

Nu heb ik ook een zwak voor (licht) houten accessoires, dus ik was er al snel over uit dat dit product straks erg goed in mijn huisje past.

Zoals ik in een eerdere blogpost schreef, wil ik in mijn woonkamer een leuk kastje neerzetten waarop ik woonaccessoires ga neerzetten. Ik wil daar een soort stilleven creëren. Omdat ik van rust houd, wil ik niet overal in mijn woonkamer woonaccessoires…maar ik wil het graag groeperen. Dus dat ga ik doen bij nummer 4, waar dan dat kastje komt. En ik wil graag nog ergens in mijn woonkamer een wandrek/plankje plaatsen waar ik ook een ‘groepje’ met woonaccessoires kan plaatsen.

woonkamer-plattegrond

Natuurlijk kon ik niet wachten tot dat ik in mijn huisje woon om een stilleven te creëren met deze accessoire. Ik heb daarom al verschillende dingen uitgeprobeerd.

screenshot_20161224-174648-2

Het brengt echt het creatieve in je naar boven! Op een gegeven moment was heel mijn familie bezig om leuke poses te bedenken.

De HAY hand kan een knipoog aan je interieur geven. Ik denk dat ik hem straks in mijn huisje ook op die manier wil neerzetten. Net als je hieronder op de foto’s ziet. Hier heb ik hem gecombineerd met een cactus…. net echt toch! Om het af te maken kun je er nog een leuke tekst bij doen ( Can’t touch this ). Bijvoorbeeld op een light box of een vlaggetje maken die je in het potje bij de cactus steekt.

Ik bleef maar doorgaan met creaties verzinnen…iedere keer had ik wel weer een nieuw idee!

De hand die ik hier op de foto heb staan is de medium versie. Deze is net als de andere twee maten gemaakt van Samak hout.  Je kunt de vingers echt alle kanten op bewegen en ook de “pols” kun je kantelen.

Ik heb hem voornamelijk gebruikt als woonaccessoire, maar je kunt hem natuurlijk ook een functionele functie geven. Bijvoorbeeld om je ringen te bewaren of je bril in te zetten.

Ik vind het een hele leuke aanwinst voor straks in mijn nieuwe huisje…dus deze krijgt zeker een plekje!

Als je hem ook wilt shoppen….kun je hem hier vinden! En ik zag dat zowel de medium als de large maat allebei nu afgeprijsd zijn!

Naast deze hand verkoopt MisterDesign nog veel meer producten van HAY….zo ben ik bijvoorbeeld gek op die pastelkleurige bijzettafeltjes…prachtig! Maar daar moet ik eerst nog even voor sparen….op mijn verlanglijstje dus!

Ik ben benieuwd hoe jij deze hand in je interieur zou neerzetten….nog leuke ideeën?

screenshot_20161224-174544-2
Joep kon natuurlijk niet ontbreken

Liefs!

Deze blogpost is geschreven in samenwerking met MisterDesign. Ik schrijf alleen over merken en producten die bij me passen en waar ik gelukkig van word! De reviews zijn dan ook mijn persoonlijke mening.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s