Mijn favoriete woonwinkels

Nog 37 dagen en dan ontvang ik de sleutel van mijn huisje! Ik heb nu zelfs een widget op mijn blog geplaatst die aftelt!

Nu ik twee weken vakantie heb, ben ik helemaal druk met mijn huisje….en dan voornamelijk met de inrichting. Ik denk dat ik het gewoon jammer ga vinden als mijn huisje straks klaar is…ik vind het zo heerlijk om inspiratie op te doen, moodboards te maken, winkels langs te gaan en te dromen over allerlei mooie producten.

Vandaag deel ik daarom mijn favoriete woonwinkels.

IKEA

Allereerst natuurlijk de IKEA! I love IKEA. Ik richt me nu bij de IKEA voornamelijk op meubels….maar als ik door de IKEA loop kan ik de vele woonaccessoires ook niet weerstaan. Wat sowieso op mijn lijstje staat bij IKEA: bed, tv meubel, kledingrek, ladekast, grote spiegel en lampen.

Søstrene Grene

Ik noem het de Flying Tiger met woonaccessoires. Het assortiment verandert continu bij Søstrene Grene. Door de winkel heen staan grappige teksten die vanuit twee personages Anna en Clara zijn geschreven…erg grappig. Het is oorspronkelijk een Deens merk en je ziet daarom ook een Scandinavische invloed. Voor vaasjes, keukenhulpjes en inpak spullen ben je daar aan het juiste adres.

H&M Home

Ik vind het zo heerlijk om door de H&M home te slenteren. Eigenlijk bestel ik maar zelden iets via internet (ik heb niet zulke goede ervaringen met online bestellen via H&M). De H&M home heeft een assortiment dat een beetje ‘out of my comfort zone’ is …daarom vind ik het daar zo leuk. Sinds kort heb ik daar de kaarsen ontdekt, deze vind ik echt onwijs mooi vormgegeven. Doet me een beetje denken aan Rituals.

(Dat kussen heb ik gekocht… en dat gouden streepje is dus ‘out of my comfort zone’).

Karwei

Vond ik de Karwei vroeger maar suf….vind ik het er nu echt geweldig. Ze hebben zoveel leuke woonaccessoires. Ook de meubelen en lampen vind ik erg leuk. Het is dat de afmetingen van de banken en eettafels niet passend waren…anders had ik ze zeker daar gescoord. Wat ik helemaal leuk vind bij Karwei…zijn de kortingsacties…die zijn er namelijk geregeld en zo wordt het kopen van accessoires helemaal leuk!

MisterDesign

Een nieuwe favorietje van mij….MisterDesign.  Voor MisterDesign mag ik dus zo af en toe een product reviewen…super cool…want de producten die daar te vinden zijn vind ik echt fantastisch! En ze bezorgen tot nu toe iedere keer super snel…en daar houd ik van 😉 Ik ben voornamelijk gek van de bijzettafels, de stoelen en de pastelkleurige accessoires. Daarnaast vind ik het leuk dat het echt designeritems zijn…ze maken je interieur net wat speelser. Een aantal van mijn favoriete merken zijn: Zuiver, Hay, Vitra en Muuto. Hieronder wat van mijn favo items!

Dille en Kamille

Verslavend!! Al die keuken hebben dingen….ik ben er gek op. Dat vele hout in combinatie met staal…geweldig. Ook het servies vind ik daar erg mooi. Als kerstpakket heb ik VVV bonnen gehad…ik ga daar waarschijnlijk servies van kopen bij Dille en Kamille.

Heb Ik Via

In mijn nieuwe stad, Gouda, onwijs dichtbij mijn huisje heb ik toch een leuke winkel ontdekt…Heb Ik Via. Dit is een concept store met allemaal kleine winkeltjes erin. Ik heb echt zoveel leuke dingen gezien. Zoals prachtige cactussen, snoeren voor aan een lamp, leuke kussens en noem het maar op. Ik ga daar zeker vaker naar toe als ik er woon.

hebikvia-1

Natuurlijk zijn er nog veel meer winkels waar ik graag kom en shop…zoals De tafel van tien, Action, Xenos, Leenbakker, Flying Tiger, Kwantum, Trendhopper en HEMA.

Heb jij nog leuke tips van (web)winkels waar ik echt eens moet gaan kijken?

Liefs,

Elise

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s