Bye 2016 and hello 2017

Daar is ie dan….de laatste dag van 2016. Altijd een mooi moment om terug te blikken en vooruit te kijken.

Vergeleken met andere jaren was 2016 voor mij een jaar van uiterste (ik heb lang nagedacht over het juiste woord….maar ik denk dat uiterste wel het goede woord is). Vooral veel vreugde, maar ook verdriet.

Ik begon 2016 met een nieuwe baan, twee dagen groep 6. Daarnaast was ik druk met het afronden van mijn master, waarvoor ik een masterthesis moest schrijven en een oudercursus moest geven. Ben ik op vakantie geweest naar Polen, we hadden daar een bruiloft van vrienden. Hebben we het appartement te koop gezet omdat we groter wilden wonen. Heb ik mijn master gehaald en mijn diploma (MSc) gekregen. Mijn eerste fulltime baan gekregen… juf van groep 7. Is het appartement super snel verkocht…twee/drie weken! En werd ‘we’… ik, waardoor ik de laatste maanden van 2016 bij mijn ouders ben gaan wonen…weer moest wennen aan het wonen in een dorp en de lange reistijd naar mijn werk.  ‘We’ gingen dus geen huis meer kopen…maar IK ging voor een nieuw huis kijken. Dat betekende niet meer kijken naar een ‘grote mensen huis’, maar naar een huisje of appartement. Ook keek ik niet meer voor een huis in de provincie Utrecht, maar koos ik voor de stad Gouda.

Al vrij snel vond ik het perfecte appartement…in het centrum van Gouda. De laatste maanden van 2016 staan vooral in het teken van mijn nieuwe huisje…ik ben er dag in dag uit mee bezig….en dat vind ik heerlijk!

2016 een jaar waarin veel nieuwe vriendschappen zijn gesloten, een aantal oude vriendschappen zijn verwaterd. Ben ik met mijn ‘langste vriendin’ alweer 15 jaar vriendinnen. Heb ik leuke nieuwe vriendschappen gesloten door mijn studie, werk en instagram!

2016 waarin ik het bloggen helemaal heb ontdekt en er super leuke dingen op mijn pad zijn gekomen ….. maar maak ik de een na laatste dag van 2016 een enorme fout door foto’s te verwijderen…waardoor veel blogposts geen foto’s meer bevatten. Heb ik besloten al deze blogposts te verwijderen…aangezien ik de foto’s niet meer heb (omdat mijn laptop een tijd terug niet tegen een beker theewater kon en hij toen gecrasht is). En ik besloten heb hier niet lang over in te zitten…maar gewoon met een frisse start te beginnen.

Ik laat me weer helemaal verrassen door 2017. Op de planning staat het wonen in mijn nieuwe huisje (Yeah!), met twee vriendinnen op reis gaan naar Krakau, een mooie reis maken in de zomervakantie, genieten van mijn groep 7 en over mooie momenten en producten bloggen op bijelisethuis. Daarnaast hoop ik van alles het meest dat iedereen gezond mag blijven.

(En hoop ik dat het vuurwerk meevalt…want ik vind het zo zielig voor Joep en alle andere dieren!)

Ik wil je bedanken voor het lezen van mijn blogs in 2016 en hoop je nog vaak te zien in 2017!

Liefs,

Elise

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s