O Happy Day

Ken je dat…..dat je iets op Pinterest tegenkomt en dat dat plaatje gewoon niet meer uit je hoofd gaat? Dat heb ik dus met onderstaand plaatje. Ik weet niet wat het is…maar ik vind het gewoon heel erg mooi. Zo’n grote cactus heb ik gezien bij Heb ik via in Gouda, maar ook het tuincentrum zullen ze hem wel hebben. Die mand had ik nog niet gevonden…maar eigenlijk had ik ook nog nergens gezocht.

896272af6c7df91f4f535a08d88fdcc6

Met een vriendinnetje besloot ik een dagje naar Rotterdam te gaan. We bezochten de Pippoos, Flying Tiger, Sissy Boy, H&M Home, Sostrene Grene en natuurlijk de Markthal.

En daar stond die dan hoor….bij Sissy Boy…mijn Pinterest mand!! En ook nog met 40% korting!! Wat een geluk!! Daar was ik heel blij mee..want €29,95 vind ik toch best een beetje duur (nu dus €18)! Ze hadden een neutrale mand, een mand waarvan de onderkant licht roze was en een mand waarbij de onderkant licht groen was. Ik kon bijna niet kiezen…maar besloot toch maar  voor de ‘Pinterest look a like mand’ te gaan!

Als ik daadwerkelijk zo’n cactus vind, dan zet ik die in de mand. Maar tot die tijd gebruik ik hem om tijdschriften in te doen. En ik kan hem ook altijd gebruiken als oud papier mand…dan ziet de oud papier mand er nog een beetje leuk uit!

Verder heb ik niets gekocht….best knap al zeg ik het zelf! Want er is op dit moment zoveel korting…niet normaal! Ik probeer niet al teveel woonaccessoires al te kopen, omdat ik dan bang ben dat het niet bij elkaar staat. Ik wil eerst de meubels en dan pas echt gaan aankleden!

Wel hebben we nog heerlijk geluncht bij The Tealab…mijn favoriete lunch en taart tentje in Rotterdam. Ik ging dit keer voor een couscous salade en daarbij nam ik de Spicy cardemom chai tea latte….yum! Vaak neem ik de sandwich met gegrilde groenten en hummus…ook echt een aanrader. En dan heb ik het nog geen eens gehad over de Carrot Cake of Red Velvet….OMG! Ook heb je super leuke en lekkere High Tea’s daar…kortom..ben je een keer in R’dam…..go to the Tealab!

img_20170105_130617_866

We sloten de dag af met een heerlijke High Tea bij Hotel New York. Ik kom hier al sinds ik klein was. Vroeger namen mijn oma en ik de water taxi vanaf het Maritiem Museum om vervolgens een appeltaartje te eten bij Hotel New York. Hotel New York heeft wat magisch vind ik altijd….misschien door mijn herinnering aan vroeger, maar misschien ook door de sfeer daar.

screenshot_20170106-160147-2

Wat was het een heerlijke dag en wat ben ik blij met mijn mand!

Liefs!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s