Aan tafel!

Een hele tijd geleden heb ik al mijn eettafel besteld. Ik wilde graag een ronde tafel en het liefst een wit blad….ik vond de perfecte tafel bij meubelpartner voor een fijne prijs…..ik besloot niet langer te wachten en hem gewoon al te bestellen. Midden februari laat ik hem bezorgen….can’t wait!

ronde-eettafel-irena-120cm-lifestylefurn

De laatste weken zie ik ‘mijn’ tafel bij verschillende instagrammers voorbij komen…wel handig…kan ik een beetje spieken welke stoelen er leuk bij staan 😉 !

De meeste mensen hebben 5 stoelen om deze tafel heen staan..maar ik vraag me af of dit wel praktisch is vanwege die poten. Ik wil er in eerste instantie drie stoelen omheen zetten. Als er meer mensen blijven eten, pak ik er wel een stoel bij. De eettafel komt best wel in het midden te staan, dus dan wil ik graag de stoelen kunnen aanschuiven.

De grote vraag is natuurlijk….welke stoelen zet ik erbij? De trend die heel erg zichtbaar is…en ik ook super tof vind…is die van verschillende stoelen om een tafel heen. Dit wil ik ook gaan creëren.

Ik heb al twee eettafel stoelen en ik denk dat ik er één hiervan erbij zet en de andere in de werk- logeerkamer. Ik vind ze erg fijn zitten, vooral ook doordat kussentje. Ik kocht ze zo’n twee jaar geleden bij Designerchairs.nl  

screenshot_20170114-180613-2

Van de week bestelde ik alvast stoel nummer 2 ‘Albert Kuip stoel van Zuiver’ bij MisterDesign . Ik kon het niet laten…ik heb gewoon een zwak voor kuipstoelen…maar wat me het meest aantrok aan deze stoel zijn de poten. Die poten zijn namelijk van dezelfde houtsoort als de eettafel….en daar word ik nou gelukkig van! Match! Hoe die in het ‘echt’ is vertel ik je nog in een blog als ik hem binnen heb…nog even geduld (zeg ik tegen mezelf 😉 )!

6c9dbf6a2089c23e5f8e5744ef47608e

Over de derde stoel ben ik nog niet helemaal uit. Ik heb er wel een paar op mijn wishlist staan…hier moet ik nog een keuze uit gaan maken!

Zo vind ik ook de andere versie van de Albert Kuip stoel erg mooi. En voor een Design stoel vind ik deze best betaalbaar vergeleken met vergelijkbare stoelen.

5f7a822f85b10d20e0389f7b120687d5

Dan ben ik ook super gek op de Vitra Eames Dew. Hieronder twee uitvoeringen…de ene betaalbaarder dan de andere 😉

De linker is (als het goed is) een ‘echte’ Vitra Eames Dew. en de rechter een exemplaar van Vintagelab15. Ik denk dat het er een van Vintagelab15 gaat worden….hoe cool ik een ‘echte’ ook vind…het is echt wel veel geld.  Wel lijkt me een doorzichtige heel erg leuk…vooral om dan zo’n (neppe) schapenvacht in te leggen…ik denk dat dat heel warm staat. De witte variant blijf ik ook altijd erg mooi vinden!

Ik vind draadstoelen ook erg mooi staan…maar die lijken me echt voor geen meter zitten! En dat vind ik toch wel erg belangrijk!

Welke me wel erg lekker lijkt zitten is de  OMG stoel (die naam alleen al vind ik cool!) van Zuiver. Ik vind de grijze het allermooiste…maar ik vind het lastig voor te stellen of die past bij de eettafel en de andere stoelen.

De ideeën voor de inrichting van mijn huisje worden steeds concreter en ik kan niet wachten om alles straks een plekje te geven.

Welke derde stoel het gaat worden weet ik dus nog niet precies….ik vind het lastig om me alles bij elkaar voor te stellen…ik denk dat ik de twee stoelen er eerst neerzet en dan ga kijken welke er leuk bij zou staan….welke zou jij kiezen?

Liefs!

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. Sanne schreef:

    Ik ben benieuwd naar het eindresultaat. Ik vind die van Zuiver ook erg gaaf en hij zit ook erg lekker weet ik uit ervaring.
    Liefs Sanne

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s