Giveaway | Ferm Living

Over precies 10 dagen ontvang ik de sleutel van mijn huisje ….yeah! En dat wil ik graag samen met jullie vieren! Ik krijg namelijk zoveel positieve energie van mijn blog en instagram….dat komt vooral door alle leuke reacties en tips die ik van jullie krijg!

Zoals jullie inmiddels misschien weten, mag ik zo nu en dan producten reviewen van MisterDesign….super cool! Ik mocht ook een giveaway organiseren! Dus ik ben hard opzoek gegaan naar iets leuks!

Ik heb een paar dagen gescrold door alle accessoires….en werd verliefd…verliefd op de Oven Mitt Ovenwant en House Pot Holder Pannenlap!

Ik kijk heel erg uit naar mijn nieuwe keuken: lekker koken, bakken en natuurlijk stylen. Ik kan niet wachten om in de weekenden in mijn keuken te rommelen en allerlei baksels uit te proberen!

screenshot_20161010-164317-2-01

Ik vind de keuken echt super mooi! Hij is hoogglans wit, heeft een magnetron en oven apart. Meerdere vriesvakken! Daar ben ik toch zo blij mee haha…kan ik lekker gaan mealpreppen. En ik heb straks twee kranen…wie wil dat nou niet 😉 . Zelf had ik wel een ander werkblad gekozen…maar ach je kunt niet alles hebben!

Ik heb al best veel spullen voor in de keuken (pannen/bestek/mokken/bekers/schaaltjes, schaaltjes en …schaaltjes). Op de waterkoker en blender na heb ik bijna niets voor op de keuken. Dus daar moet ik nog even voor gaan shoppen!

Ook had ik geen ovenwant en pannenlap meer, dus  toen ik deze van Ferm Living tegen kwam…wilde ik die graag hebben! Naast dat ze erg functioneel zijn (hoera je hoeft geen handdoek meer te gebruiken als je iets uit de oven pakt!) zijn ze ook gewoon super stylisch verantwoord….en daar houden we van!

Screenshot_20170121-135546-2.png

Ik werd vooral verliefd op de kleuren! Ik ben echt gek op zachte pastelkleuren. Ook vind ik het handig dat er meerdere kleuren in voorkomen…zo kun je deze met veel kleuren combineren.

De Ferm Living Oven Mitt Ovenwant heeft twee kleuren meer dan de pannenlap (grijs en bruin). De geometrische vormen geven een stoer effect. Wat ik ook een leuk detail vond..is de vorm van de House Pot Holder Pannenlap ….een huisje! Hoe toepasselijk is dat als je een giveaway wilt doen tegelijkertijd met de sleutel van je nieuwe huisje!

Bij beide zit een leren bandje…erg mooi detail! Je kunt ze ook goed gebruiken om een hete pan of ovenschotel op te zetten. Zo krijgen ze ook nog een plekje op de eettafel!

Naast dat ze beide super functioneel zijn, vind ik ze gewoon erg mooi! Of je nou een keukenprinses bent of niet….ik denk dat iedereen de ovenwant en pannenlap kan gebruiken. Ik hoef me in ieder geval geen zorgen te maken dat ik mijn vingers verbrand als ik straks weer taarten ga bakken en havermout ontbijtjes uit de oven wil halen!

screenshot_20170121-135737-2

Ben je ook enthousiast geworden? Dat komt goed uit…want ik geef één setje weg op de dag van mij sleuteloverdracht: woensdag 01 – 02 -2017! Hieronder staat precies wat je moet doen:

Giveaway Instagram

  1. Volg @misterdesignnl en @bijelisethuis op instagram
  2. Plaats op je eigen instagram account een foto van jouw keuken (dan kan ik stiekem bij jullie inspiratie opdoen 😉 ) of deel de foto van mijn instagram!
  3. Gebruik onder je foto #BijelisethuisFermliving (zo kan ik je foto snel vinden)
  4. Zorg ervoor dat je profiel op openbaar staat…zodat ik kan zien dat je meedoet!

Je kunt tot dinsdag 31 januari een foto plaatsen, op woensdag 1 februari zal er een winnaar gekozen worden!

Door deze producten krijg ik helemaal zin om mijn keuken straks in te richten. Ik heb nog een hele lijst met producten die ik graag in mijn keuken zou willen neerzetten. Zo heb ik van FermLiving leuke theedoeken gezien, wil ik nog een aantal snijplanken, een mooi peper & zout stel, zoek ik nog een mooie keukenrol houder en leuke potten om verse kruiden in te zetten.

Er zijn ook zoveel mooie producten!

Ik ben heel erg benieuwd naar jullie keukens en hoe jullie deze hebben gestyled!

Liefs!

beeldbank

Deze blogpost is geschreven in samenwerking met MisterDesign. Ik schrijf alleen over merken en producten die bij me passen en waar ik gelukkig van word! De reviews zijn dan ook mijn persoonlijke mening.

2 reacties Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s