Slaapkamer | Moodboard

Vandaag vertel ik jullie over mijn ideeën voor de slaapkamer. Wil ik het in de woonkamer vooral gezellig maken…probeer ik in de slaapkamer vooral rust te creëren.

Ik ben daarom van plan veel lichte en natuurlijke tinten te gebruiken.

Het bed houd ik heel simpel. Een boxspring ligt waarschijnlijk fantastisch…maar ik heb altijd op ‘simpele’ bedden geslapen en dat vind ik prima. Daarnaast heb ik erg snel last van huisstofmijt….een boxspring lijkt me lastig stofvrij te houden.

askvoll-bedframe-wit__0380398_pe555319_s4

Ik ga waarschijnlijk voor bovenstaand bed van IKEA! Wit…want ik houd nou eenmaal van wit! Daarnaast vind ik dat het bed mooie minimalistische vormen heeft.

De slaapkamer ligt op de bovenste verdieping en de muren lopen schuin. Aan één kant zijn al witte schotten bevestigd, aan de andere zijde ga ik deze ook aanbrengen. De schotten, het schuine plafond en de muren  zijn wit. Om de ruimte niet klinisch wit te laten zijn, verf ik de muur aan mijn hoofdzijde in een lichte groentint.

Aangezien ik een aparte kledingkamer heb, hoef ik niet perse een kast in de kamer te hebben….super fijn! Ik twijfel daarom nog of ik een bureau of ladekast neer ga zetten. In ieder geval wil ik dit meubel gebruiken om decoratieve dingen op te zetten.   Hieronder wat sfeer plaatjes:

 

Verder wil ik nog een stoel (ik gooi namelijk heel vaak mijn kleding op een stoel neer), een leuk vloerkleed en verschillende posters (van Desenio) boven mijn bed. Ook wil ik hier en daar wat planten neerzetten. Ik vind planten namelijk rust uitstralen, daarnaast helpen planten om luchtvervuiling te verminderen…win win situatie! Hieronder weer wat sfeerbeelden van Pinterest.

In de slaapkamer, komt net als in de woonkamer een licht kleurige vinyl vloer.

Ik heb al dekbedovertrek gekocht….de bekende stippen van de Hema. Nu heeft Hema ook ooit een geruit dekbedovertrek gehad…die vind ik echt super mooi..maar kan ik nergens meer vinden! Super jammer!

Ik ben echt super benieuwd naar het eindresultaat en of ik de rust kan creëren die ik voor ogen heb!

Wordt vervolgd…..

Liefs,

Elise

2 reacties Voeg uw reactie toe

 1. Fa schreef:

  Wordt volgens mij hartstikke mooi allemaal! Ik heb datzelfde bed ook. Ik wist steeds niet precies wat ik wilde, tot ik hele leuke nachtkastjes vond bij de Action, daar heb ik m’n bed bij uitgezocht haha.
  En die plank waar die laptop op staat heb ik sinds kort ook als kaptafel/plank, haha.

  Liked by 1 persoon

  1. bijelisethuis schreef:

   O jij hebt het bed al?? Bevalt die? Haha passend bij de nachtkastjes…Dat kan ook natuurlijk!! Ik wilde gewoon een simpel wit bed….taaadaaa deze is bij wit, simpel en niet duur 😋.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s