Sleutel | Happy New Home

Hoeraaaa!! Afgelopen woensdag was het dan zover….ik ontving de sleutels van mijn eigen paleisje …..zo onwerkelijk en ook best wel stoer vind ik 😉 !

img_20170201_174814_608

Helaas kan ik geen vakantie opnemen (lang leve het onderwijs 😉 )…dus moet ik het voornamelijk van de weekenden hebben. Gelukkig heb ik een super lieve en handige vader die wel vakantiedagen heeft kunnen opnemen om in mijn huisje te werken…zo fijn! De prognose is om begin maart te verhuizen…spannend!

We zijn begonnen met het eruit halen van de vloer en het eraf halen van het behang.

Ik word helemaal vrolijk van het verschil!! Zo lekker licht en clean. Als het goed is wordt aanstaande woensdag de vloer opgemeten….daarna kan ik de vloer bestellen en kunnen ze hem (hopelijk op zeer korte termijn) komen leggen.

Als de vloer er in ligt, kan ik de bank, eettafel en mijn IKEA spullen laten bezorgen!

Maar voordat de vloer erin komt, wordt er nog een muurtje gemaakt. Dit wil ik graag omdat ik daar dan mijn tv tegenaan kan zetten. Ik denk ook dat het een stuk knusser oogt doordat je vanaf de bank straks niet gelijk naar het trapgat kijkt.

screenshot_20170204-190229-2

Hierboven op de foto zie je dat we even een karton hebben geplaatst zodat het muurtje visueel werd. Zo kon ik gelijk beoordelen of ik nog genoeg lichtinval had.

Op de slaapkamer zijn we ook al druk bezig. Voordat we kunnen gaan verven, maakt mijn vader eerst nog twee stopcontacten naast mijn bed. Wel fijn om een nachtlampje naast mijn bed neer te kunnen zetten 🙂

Voor de muur heb ik groenige kleur uitgekozen….ik ben zo benieuwd hoe dat gaat staan!

Wordt vervolgd…….

Liefs,

Elise

img_20170204_125504_650

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s