Albert Kuip Stoel

Yeah! Het tweede weekend klussen is aangebroken. De meeste sloopwerkzaamheden zijn gelukkig achter de rug, we zijn inmiddels al druk met het ‘opbouwen’.  Vandaag wordt de eerste laag in de woonkamer geverfd, woensdag de tweede laag en dan zijn de muren in de woonkamer klaar.

Maar vervelen hoeven we ons nog niet. We (me and my dad) gaan in de woonkamer de kozijnen nog wit maken (deze zijn nu vies wit 😉 ) en de trapleuningen schuren en wit verven. Een muurtje opbouwen, het trapgat schilderen en zo zijn er nog veel meer klussen die op de planning staan…Maar het wordt steeds mooier en het einde komt steeds meer inzicht!

Langzamerhand kan ik dus beginnen met het verzamelen van de inrichting. Ik wil allereerst meubels kopen zodat ik een basis heb en daarna pas de woonaccessoires. En dat vind ik super lastig…want ik zie zoveel leuke dingen! Ik probeer me echt in te houden tot dat de meeste meubels staan…dan weet ik zeker dat het één geheel gaat worden.

Aanstaande zaterdag wordt mijn eettafel geleverd, dus tijd om langzamerhand eetkamerstoelen te gaan verzamelen. Ik vind zoveel soorten stoelen leuk…dus ik ben blij dat het helemaal 2017 is om verschillende stoelen om de tafel heen te zetten!

MisterDesign heeft een ruime keuze aan Design stoelen, dus ik besloot lekker te gaan neuzen! Mijn oog viel op de Albert Kuip Stoel stoel van het Nederlandse merk Zuiver.

Je hebt keuze uit vijf kleuren: wit, donkergrijs, lichtgrijs, oudroze en taupe. Ik besloot voor wit te gaan omdat ik nog niet precies weet welke kleuren ik wil laten terugkomen in mijn interieur. Ik werd helemaal enthousiast toen ik las dat de poten van essenhout zijn. De poten van mijn eettafel zijn namelijk ook van essenhout….en ik houd van matchen!

screenshot_20170211-182340-3

Het zitvlak is lekker breed en ondanks dat er geen kussentje in ligt…zit de stoel erg lekker! De kuip is flexibel en daarom is het geen straf om er een tijd op te moeten zitten.

Ik moet nog even wachten tot dat ik hem om de eettafel kan zetten (na 27-2, eerst moet mijn vloer worden gelegd)…maar ik kon niet wachten en heb hem alvast in elkaar gezet en natuurlijk uitgeprobeerd.

Naast dat ik hem heel mooi vind, vond ik het vooral verrassend hoe lekker die zit. Zuiver heeft nog veel meer leuke stoelen, zoals de OMG stoel, Syl Armstoel en Back To School stoel. Maar ik zit er aan te denken om de Albert Kuip Armstoel van Zuiver erbij te nemen. Dan zijn de stoelen verschillend, maar passen ze toch goed bij elkaar. Ik ben er nog niet uit voor welke kleur ik zal gaan. De witte zal ik nooit zat zijn, maar de licht grijze of taupe vind ik ook erg mooi…..lastig!

Welke zou jij kiezen?

Liefs!

screenshot_20170211-182432-2

Deze blogpost is geschreven in samenwerking met MisterDesign. Ik schrijf alleen over merken en producten die bij me passen en waar ik gelukkig van word! De reviews zijn dan ook mijn persoonlijke mening.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s