Van Konijnenhok tot Gordijnen

Op de valreep nog een ‘bonus blog’. Ik zet namelijk iedere zondag een blogpost online en af en toe blogpost op woensdag…vandaag dus een extra blogpost. Het leek me namelijk leuk om jullie een huisupdate te geven!

Allereerst…..wat komt er veel bij kijken als je een huis koopt….vreselijk 😉 Al die keuzes die je moet maken…mijn hoofd zit er vol van. Gelukkig heb ik twee hele lieve ouders die me echt super helpen. Mijn vader is gewoon voor een paar weken 5 dagen in de week aan het klussen in mijn huisje…echt zo ongelofelijk fijn.

We moeten nog even twee weken hard klussen en dan breekt de leukste tijd aan…..inrichten!!

Inmiddels heb ik weer een aantal keuzes gemaakt. Zo heb ik gordijnen besteld. Ik heb gekozen voor Jade groen. Aangezien alles wit en licht is, leek me het leuk om voor gekleurde gordijnen te gaan. Ook heb ik Plissé gordijnen gekocht. Hier heb ik wel weer gekozen voor een neutrale kleur: grijs.

img_20170212_162652

Zoals je misschien in mijn vorige blog hebt gelezen, heb ik ook een eetkamerstoel binnen: De Albert Kuip stoel. Hier ben ik echt super blij mee. Nu ben ik hard aan het nadenken welke stoelen ik nog meer wil. Ik vind er genoeg leuk, maar vind het lastig te bepalen wat leuk zou staan.

screenshot_20170211-182023-2

Mijn konijntje Joep moet natuurlijk ook een plekje krijgen. Hij heeft altijd buitengestaan, maar het lijkt me super gezellig om hem nu binnen te hebben. Ik heb nu genoeg plek. Ik moest dus opzoek naar een hok. Ik had een hok ingedachte van 120 cm, maar ik ga waarschijnlijk toch voor een hok van 140 x 71 cm. Dan heeft hij echt lekker de ruimte, als hij in zijn hok moet zitten. Op de grond heb ik dit met tape even ‘uitgetekend’.

 

Ook wilde ik graag een muurtje ipv een traphek…maarja hoe breed zou ik het muurtje laten worden? 90 cm…net zo lang als het traphek was of 120 cm…de meeste tv meubels hebben die maat…of er een beetje tussen in 100 cm? Na lang wikken en wegen en opmeten…heb ik gekozen voor 120 cm. Dit betekent dat het muurtje iets uitsteekt, maar ik denk dat dit wel erg mooi is. Nu nog opzoek naar een geschikte TVmeubel…

De komende week gaan we de woonkamer afschilderen, het muurtje opbouwen, de vloer egaliseren en de kozijnen schuren en fris wit maken. Ook hopen we verder te gaan met de slaapkamer. Ik denk dat ik volgend weekend de slaapkamer muur kan verven….groen! Ik ben zo benieuwd!

Verder moet ik ook nog opzoek naar een smart tv en naar een wasmachine…dat vind ik minder leuke dingen omdat ik er echt geen verstand van heb 😛

Ook hoop ik binnen nu en twee weken nog een nieuwe eetkamerstoel erbij te hebben gekocht. En wil ik een lamp boven mijn eettafel hebben uitgezocht!

Vanaf maart mag ik van mezelf actief gaan shoppen voor de inrichting. Vloerkleed, kussens, planten, posters etc…..yeah!

Wordt vervolgd…

Liefs!

 

 

 

Één reactie Voeg uw reactie toe

 1. Eefje schreef:

  Leuk om te lezen hoe het er aan toe gaat! Konijnenhok ziet er ook goed uit, daar zal Joep zich zeker in thuis voelen :-).
  Ik kijk ook uit om te gaan inrichten! Lastig he, om je in te houden… haha maar goed even door de zure appel heen bijten.
  Welke kleur ga je op de wand doen in de slaapkamer je had het over groen? Ik ben benieuwd welke kleur je gaat gebruiken. Wij willen namelijk thuis alles wit, maar willen 1 wand in de woonkamer ook een groenige kleur doen alleen zijn nog niet helemaal uit welke groen het gaat worden.

  Ben benieuwd als het straks in gericht is!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s