Droom je mee?

Blegh!! Zo voelde ik me dit weekend…en nee niet omdat ik al zeker drie weken aan het kuchen ben en keelpijn heb…maar omdat ik het even zat was. Was er de eerste week heel veel verandering zichtbaar…lijkt er nu nauwelijks iets te gebeuren terwijl we super hard werken. En dat is frustrerend! Zo dat was mijn klaagmomentje….ik probeer er niet te lang in te hangen en gauw weer te gaan dromen over hoe het er straks uit gaat zien.

Iedere keer als ik vanuit de trein naar mijn huisje loop…probeer ik me voor te stellen hoe het voelt als ik over een tijdje mijn voordeur open doe en binnen stap in een ingericht huis…..heerlijk lijkt me dat!

Om even in dat gevoel te blijven…leek me het leuk om weer eens mijn Pinterest bords te bekijken en de leukste met jullie te delen.

Dus….droom je lekker met me mee? Want wie wil dat nou niet….een ‘Pinterest huis’.

WOONKAMER

 

SLAAPKAMER

KEUKEN

 

Zoals je misschien opvalt houd ik erg van rustige tinten. De basis houd ik vooral wit. Met accessoires wil ik voor wat kleur zorgen. In mijn interieur zul je geen harde/felle kleuren vinden…pastel of natuurtinten zullen het voornamelijk gaan worden. Ook wil ik natuurlijke materialen laten terugkomen. Denk aan planten en houten accessoires.

Maar eerst…nog even heel hard klussen! Dus ik trek mijn kluskleding aan en ga er weer tegenaan. Over twee weken hoop ik jullie het eindresultaat te kunnen laten zien!

Liefs!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s