Muuto Elevated Vaas

Ik vertelde jullie al eerder, dat ik pas woonaccessoires wil kopen als ik alle grote meubels heb neergezet. Toch kon ik me niet inhouden…ik wilde gewoon iets hebben. Het moest iets neutraals zijn, zodat het overal bij zou kunnen.

Ik dacht aan een vaas, dat kan altijd. En opeens wist ik het…..de Muuto Elevated Vaas. Ik heb hem al vaker voorbij zien komen en vind hem fantastisch. Dat leek me echt een prachtig cadeau voor mezelf. De vaas is er in roze, groen en grijs. Hoe leuk ik de groene en roze versie ook vind, ik koos toch voor grijs. Dit om deze woonaccessoire zo neutraal mogelijk te houden. En dan komen de gekleurde bloemen misschien het mooist tot hun recht.

Natuurlijk kon ik me niet inhouden om hem ingepakt te houden…dus ik besloot wat leuke bloemetjes te halen en al neer te zetten bij mijn ouders in de woonkamer. Voordeel van de kleur grijs..die past in ieder interieur!

Wat ik zo leuk vind aan de vaas is dat de onderkant van hout is. Verder is de vaas heel strak vormgegeven. Op de één of andere manier spiegelt het water heel mooi in de vaas.

Thomas Bentzen is de ontwerper van de Elevated Vaas. Hij heeft het houten voetstuk met een bepaalde gedachte ontworpen. Hij wilde namelijk de bloemen letterlijk op een voetstuk plaatsen. Thomas Bentzen heeft zowel voor Muuto als voor Hay producten ontworpen. De bekende DLM bijzettafel van Hay (die pastelkleurige bijzettafels met handvat) is ook door hem ontworpen….deze staat ook echt op mijn verlanglijst (de mint kleurige natuurlijk!).

Ik heb gekozen voor roze Gerbera’s in combinatie met Eucalyptus bladeren. Gewoon, een simpel boeketje van de markt. Ik vind die veldboeketten echt prachtig die op instagram voorbij komen…maar dat komt wel als ik straks in mijn huisje woon.

Dit is mijn eerste ‘ding’ van Muuto, maar ik vrees dat er nog veel dingen volgen..want wat een gaaf design is dit. Jullie kennen vast wel de bekende Dots kledinghaken, Unfold hanglamp en de Float kandelaar…allemaal van Muuto.

screenshot_20170221-192120-2

In mijn huisje wil ik straks veel bloemen en planten neerzetten. Ik vind dat je met planten en bloemen veel sfeer aan je inrichting kunt geven. Helaas ben ik (nog) geen ster in het verzorgen van planten en bloemen…maar ach wie weet krijg ik ooit wel groene vingers! De planten kan ik alleen niet direct op de grond neerzetten vanwege mijn konijntje Joep. Gelukkig heb ik heel veel leuke alternatieven gezien bij onder andere MisterDesign. Wat denk je van Ferm Living Plantenstandaard en de Ferm Living Plantenbak….super konijnproof en ze staan ook nog eens super leuk. Ja, ook die staan op mijn lijstje. Jullie willen niet weten hoe lang mijn wishlist is..  (beschamend gewoon…ik vind ook zoveel dingen leuk!).

Jullie zullen de komende tijd vaak deze Elevated Vaas voorbij zien komen op instagram denk ik. Op zaterdag is er in Gouda markt, dus daar hoop ik vaak leuke boeketjes voor in deze vaas te scoren!

Voor welke kleur vaas zou jij gaan? Grijs, roze of toch groen?

Liefs!

 

Deze blogpost is geschreven in samenwerking met MisterDesign. Ik schrijf alleen over merken en producten die bij me passen en waar ik gelukkig van word! De reviews zijn dan ook mijn persoonlijke mening.

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s