Design Fruitschaal

Vandaag  een ‘bonus blogpost’ want ik heb weer een nieuw ‘ding’. Dat is dus zo leuk van het verhuizen….’legaal’ nieuwe meubels en hebbedingen scoren! Ik houd ervan.

Waar ik helemaal een zwak voor heb zijn spullen voor de keuken. Ik weet niet wat het is, maar je kunt me alles aansmeren. Ik ben gek op keukenapparaten en keukenhulpjes. Als het aan mij ligt heb ik voor alles een apparaatje.

Ik word er vrolijk van om in de keuken te staan. Ik vind het dan ook heerlijk om leuke spullen op het aanrecht te zetten. Mijn nieuwste aanwinst is de fruitschaal van Menu . Ik wil het gezonde leven straks weer echt op gaan pakken…en daar hoort natuurlijk fruit bij. Een goed excuus om een leuke fruitschaal te scoren. Ik koos voor de mosgroene variant, maar je hebt hem ook in roze, zwart, wit, chroom, koper en messing. Hij werd geleverd met een mooi zakje eromheen….hoe chique! Deze fruitschaal is ontworpen door Norm Architecten voor Menu.

Nu ga ik hem als fruitschaal gebruiken, maar dat je zou er natuurlijk ook andere spulletjes in kunnen doen of een leuke plant inzetten.

Net als bij mijn Vitra Tray lijkt de fruitschaal de ene keer groen en de andere keer lichtblauw, erg mooi vind ik! Ik houd echt van pastelkleuren en zachte natuurkleuren…maar dat weten jullie inmiddels wel denk ik 😉

Ik had nog helemaal niets van het designermerk Menu. Maar ik heb nog veel meer fantastische keuken artikelen gezien. Wat denk je van de peper- en zoutmolen van Menu en The Kettle Theepot? Die heb ik genoteerd op mijn verlanglijst!

Naast deze fruitschaal heeft MisterDesign nog veel meer Design schalen, dus ben je opzoek naar een mooie Design schaal? Neem dan eens een kijkje op de site van MisterDesign! Erg knap als je winkelmandje leeg blijft….dat lukt mij bijna nooit!!

De planning is om komend weekend te gaan verhuizen, dus dan zullen jullie nog wel foto’s voorbij zien komen van de fruitschaal als die in de keuken staat of op de eettafel…natuurlijk gevuld met fruit en avocado’s 😉 Mijn healthy tour kan dus in stijl van start gaan!

 

Liefs!

 

Deze blogpost is geschreven in samenwerking met MisterDesign. Ik schrijf alleen over merken en producten die bij me passen en waar ik gelukkig van word! De reviews zijn dan ook mijn persoonlijke mening.

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. liefssuus schreef:

    Leuke fruitschaal !

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s