Hoera! Ik woon in mijn huisje

Dag lieve allemaal,

Ik streef er naar om iedere zondag een blogpost te plaatsen en af en toe een extra blog op woensdag…maar vorige week is dat echt niet gelukt. Ik was het hele weekend al niet lekker, koorts en verkouden..je kent wel. En toen ging ik ook nog eens verhuizen. Gelukkig was het prachtig weer..dus dat had een positieve invloed.

wp-1489824304060.jpg

Maar het was dan echt zo ver…die zondag ben ik echt ‘over gegaan’, dus ik woon er nu alweer bijna een week. Het voelt steeds meer als thuis. Ik heb bijna alleen maar nieuwe spullen, dus dan vind ik het logisch dat het niet gelijk als thuis voelde. Nu we een week verder zijn..kan ik zeggen dat het steeds meer als thuis gaat voelen. De spullen worden eigen, de geluiden die ik om me heen hoor kan ik steeds meer een plaats geven (Dat is het hek, dat is Joep, dat is de buurvrouw etc.). Ik heb namelijk een halfjaar bij mijn ouders gewoond en in hun huis hoor je dus echt helemaal niets!
wp-image-1264112090jpg.jpg

Ik weet inmiddels hoe de kookplaat en de oven werkt, maar voor het goed zetten van de tijd op de magnetron moet ik toch echt nog even de gebruiksaanwijzing lezen….maarja daar heb ik dan eigenlijk niet zo zin in 😉
wp-1489824086311.jpg

Ik heb drie verdiepingen. De tweede en derde verdieping heb ik aangepakt. De eerste nog niet. Hier ga ik in de zomervakantie mee aan de slag. Op de eerste verdieping bevinden zich twee kamertjes en de badkamer. Deze heb ik gewoon even gelaten voor wat het is (op dit moment is één kamer nog een werkplaats). Wanneer de 2e en 3e verdieping helemaal af zijn, ga ik lekker brainstormen over de 1e verdieping.
wp-image-102573699jpg.jpg

De komende tijd moet ik nog wel het één en ander doen op de bovenste twee verdiepingen. Zo moeten er in de keuken nog plissé gordijnen worden opgehangen, een lamp boven de eettafel, de kabels van internet en tv wegwerken, schotten maken, gordijnen in de slaapkamer ophangen, balkon schoonmaken en inrichten, plinten plaatsen, trapleuningen schuren en verven, traptrede opknappen, muur van de trap schilderen……en dan vergeet ik waarschijnlijk nog een tiental dingen. Maar goed, dat is allemaal te overzien.
wp-1489824133616.jpg

Wat ik zo leuk vind, is dat ik collage’s had gemaakt voor de inrichting en allemaal ideeën had over hoe het eruit zou gaan zien….maar het is toch weer anders geworden dan dat ik van te voren had gedacht. Ik vind het ook super lastig om in mijn hoofd z’n ruimte in te richten en dat allemaal voor me te zien. Ik ben wel super blij dat het allemaal past en leuk staat. Hoewel ik mijn bak de eerste dagen echt niet mooi vond haha. Ik vond hem klein en daardoor erg massief en die poten vond ik ook verschrikkelijk. Door een plaid over de leuning te leggen vind ik hem minder massief, en door een bijzettafel er naast te zetten lijkt die niet meer zo klein. En die poten? Die vind ik nog steeds lelijk haha…dus ik besloot ze erg gewoon lekker af te halen! En ik ben super blij met het resultaat 😉

wp-1489824181653.jpg

Ik vind verlichting nog best een dingetje. Ik vind het echt lastig te bepalen waar ik wat voor lichtbron wil hebben. Dus daar ga ik de komende tijd mee aan de slag (en met al die andere eerder genoemde dingen)!
wp-image-1056050216jpg.jpg

Ik ben super blij met het resultaat…en dan is het nog geen eens af. Ik denk dat ik aardig een ‘Elise inrichting’ heb kunnen creëren en geen ‘hier bestaan al 100 inrichtingen van interieur’. Natuurlijk zijn er echt wel veel trends die terugkomen in mijn huis..maar toch vind ik het een persoonlijke sfeer hebben.
Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden!

Liefs!

wp-image-33369700jpg.jpg
 

 

 

 

 

 

Één reactie Voeg uw reactie toe

  1. liefssuus schreef:

    Heel veel woonplezier en geluk in je mooie huis. Ik zie je snel!

    Liefs Suus

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s