De Inrichting van Bij Elise Thuis

Ik krijg geregeld vragen over waar ik wat vandaan heb. Ik vind het erg leuk om zulke vragen te krijgen…want dat geeft aan dat jullie die producten net zo tof vinden als dat ik ze vind.

Die vragen brachten me gelijk op een idee….laat ik eens een blogpost plaatsen waarin ik vertel wat ik waar heb gekocht.

wp-1489824304060.jpg

Ik ben nog druk bezig in mijn slaapkamer, maar dat mag de pret niet drukken. De vloer is een vinyl vloer en kocht ik bij de Kwantum.  Het dekbedovertrek is het bekende dekbedovertrek met stipjes en kocht ik bij de HEMA. Die kleine kussens zijn van het merk Present Time. Het bijzettafeltje is van Zuiver en heb ik besteld bij MisterDesign. De kleur op de muur is een kleur van Flexa P2.05.75 . De nachtlamp en het bed kocht ik bij Ikea. En tot slot de 1001 nachten lamp met een geweldig effect is lamp Mira van Kwantum.

Mijn woonkamer is niet zo groot, maar dat zorgt er wel voor dat het snel gezellig is. Mijn bank heb ik van de Trendhopper. Het is een vrij kleine bank (170 cm), daar heb ik bewust voor gekozen. Misschien dat ik er nog iets van een poef bij wil zodat ik mijn voeten daarop kan leggen. Het zwarte bijzettafeltje is van het merk Zuiver en kocht ik bij De Tafel van 10 in jawel….Gouda!(hier komt binnenkort nog een blog over). Het andere bijzettafeltje is ook van Zuiver en bestelde ik bij MisterDesign. Nu heb ik nog een bijzettafel besteld en die is ook van….Jawel…Zuiver! Wordt vervolgd!

Het linker kussentje is van H&M home. De geruite is van Present Time en het groene kussen is van de HEMA. De lamp kocht ik bij Kwantum. Het plaid is ook van Present Time. Het plisse gordijn kocht ik bij Leenbakker. En tot slot de onderzetters bij IKEA. En als je goed kijkt zie je onder bij het bijzettafeltje een handdoek….Die zorgt ervoor dat Joep niet onder de verwarming verdwijnt haha. Niet zo stylisch…Maar wel erg handig.Ook zie je een kabel bovenlangs gaan. Deze is voor de tv/internet en daar ga ik binnenkort mee aan de slag…Maar er zijn zoveel kleine dingen die moeten gebeuren, dat dit even moet wachten!

Dan dit leuke hoekje! De lamp is van Menu en bestelde ik bij MisterDesign. De kruk is van IKEA (handig en staat ook nog eens leuk!). De cactus 🌵 kocht ik in Gouda bij Heb Ik Via… Super leuke winkel. Het portret kocht ik in Delft bij het Vermeer museum. De camera is van de HEMA. De andere plantjes plus de zakjes eromheen kocht ik bij de Intratuin. Die in het kastje is trouwens knaagdier vriendelijk. De stellingkast kocht ik bij IKEA.

De tafel kocht ik bij meubelpartner.nl …Naast dat ik hem super mooi vind, is die ook echt betaalbaar. Het tafelkleed bestelde ik via tafelzeilonline.nl. Alles kun je hier rond laten maken…Super fijn! Ik koos dit gezellige pastel patroontje.  De vaas is van Muuto en bestelde ik netals de stoelen bij MisterDesign. De kaars en standaard zijn van de HEMA. En dan zie je net om het hoekje nog mijn tv meubel…Deze is van IKEA de bekende besta serie.

Als ik dit zo terug lees heb ik best gevarieerde spullen. Voor mooie design merken shop ik graag bij de Tafel van 10 en bij MisterDesign. En voor de goedkopere spullen shop ik graag bij de HEMA, IKEA en Kwantum. Verder hoop in Gouda nog leuke winkeltjes te ontdekken. Ik heb er al een aantal op mijn lijstje staan waar ik de komende tijd wil gaan kijken!

Liefs!

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s