Mix and Match

Kunnen jullie nog mijn blogpost ‘Lekker Persoonlijk‘ herinneren? Hier schreef ik over de instagram hypes. Vandaag een blogpost over een instagram hype die ook in mijn huisje zichtbaar is..namelijk: Mix and Match van eetkamerstoelen!

Het ging fout toen ik voor MisterDesign mocht gaan reviewen. MisterDesign heeft namelijk zo ongelooflijk veel design stoelen. Maar nee, ik had al twee stoelen dus dat was wel even genoeg. Tot dat ik besloot een ronde tafel te nemen….daar moest echt nog een stoel bij. Aangezien ik het merk Zuiver echt super tof vind en over het algemeen erg betaalbaar voor design…besloot ik naar hun assortiment te kijken.

Het werd de Albert Kuipstoel in het wit. Mooi strak design en hij zou erg lekker zitten. En daar is niet over gelogen…want door zijn brede zitting, zit die als gegoten!

wp-1489910280296.jpg

En vanaf toen ging het dus helemaal mis…..Ik had mezelf dus aangepraat dat ik nog een nieuwe stoel mocht. Want ja…er konden makkelijk vier stoelen om die tafel. Omdat ik de Albert Kuipstoel super lekker vond zitten en hem gewoon heel mooi vond besloot ik om nog een Albert Kuipstoel te bestellen. Ik twijfelde of ik hem in een kleurtje (donkergrijs, lichtgrijs, oudroze, taupe)  zou nemen…maar ik ben niet zo’n held, dus durfde dat niet en besloot voor wit te  gaan. Wel leek het me erg leuk om dan de variant met armleuningen te nemen.

wp-1489910305590.jpg

Tsjaa….toen was het einde zoek. Want daarna heb ik mezelf dus wijsgemaakt dat het misschien leuk was om lekker helemaal opnieuw te beginnen. De twee oude stoelen eruit en dan toch maar drie nieuwe stoelen om een tafel te zetten. Eerst drie en dan over een tijdje misschien nog een vierde….
Dus weer de moeilijke taak om te kiezen welke ik zou gaan bestellen. Eigenlijk was het niet zo moeilijk….ik had namelijk de OMG stoel van jawel…Zuiver al een tijdje in mijn hoofd zitten. Omdat ik niet zo’n held ben met combineren…vond ik het me lastig voor te stellen hoe zo’n gestoffeerde stoel eruit zag icm met mijn andere stoelen van Zuiver. Daarnaast ben ik een enorme twijfelaar…dus het was best een moeilijke taak. Ik bedacht me dat mijn bank van een grijze stof was, maar ik verder niets in het grijs had. Perfect! De grijze OMG stoel past dan goed bij mijn bank!

wp-1489910339452.jpg

Naast dat die qua looks goed bij mijn inrichting past, zit die ook erg lekker. De stoel bestaat uit vakjes. En die vakjes voelen eigenlijk aan als kleine kussentjes. Dit zorgt ervoor dat de stoel erg lekker zit. De rugleuning is niet super hoog, maar geeft een goede steun aan je rug. De poten zijn erg stoer, zwart en van staal. Dat zwarte komt mooi terug in mijn lamp en in een kastje. Alleen zijn de poten icm een vinyl vloer niet heel handig. Ik heb niet zo’n mega kwalitatief goede vloer..dus je ziet snel dingen op de vloer. Ik heb dit opgelost door de stoel op een jute vloerkleed te zetten…geeft gelijk een warme uitstraling!
wp-image-1081767665jpg.jpg

Ik vind ze echt fantastisch staan….en de Mix and Match trend is zo handig voor twijfelaars als ik. Een vriendinnetje van mij die niet op instagram zei: Wat? Verschillende stoelen? Dat heb ik  nog nooit bij iemand thuis gezien! Je kon zeker niet kiezen?  Ik heb toen maar gezegd: Nee joh, dat is gewoon een trend 😉 Maar eigenlijk had ze ook wel een beetje gelijk.
wp-1489910415272.jpg

Ik heb nu gewoon iedere avond een walking dinner, bij iedere gang kan ik op een andere stoel zitten…wie wil dat nou niet!
wp-image-947830879jpg.jpg

Even zonder gekheid…ik ben echt super blij met de stoelen. Zowel over hoe ze eruit zien als over het comfort. En of mijn verlanglijstje nu leeg is….uhm nee! Heel stiekem kijk ik zo nu en dan even naar het assortiment stoelen. En er is er één die ik nog erg graag zou willen toevoegen: Vitra Eames Rar Schommelstoel …. maar daar moet eerst even voor gespaard worden.

Welke design stoelen staan op jouw wishlist?

Liefs!

Deze blogpost is geschreven in samenwerking met MisterDesign. Ik schrijf alleen over merken en producten die bij me passen en waar ik gelukkig van word! De reviews zijn dan ook mijn persoonlijke mening.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s