Licht Uit, Spot Aan!

De afgelopen tijd werd vaak aan me gevraagd of mijn huisje al als een thuis voelde….hier antwoordde ik dan ‘nee nog niet’ op. Ik heb bijna alles nieuw gekocht, dus het voelde nog nieuw…maar nog niet als thuis.

Dit veranderde afgelopen donderdag. Na een lange werkdag stapte ik mijn huisje binnen…pakte een soepje uit de koelkast om op te warmen en toen kwam er een bepaald gevoel… en ik denk dat dat gevoel voelde als ‘thuis’. Het is niet meer nieuw nieuw…maar het voelt gewoon allemaal van mij….thuis.

Wat hier ook een rol in speelt is de verlichting. Alle grote lampen zijn inmiddels opgehangen, maar nog belangrijker….alle kleine sfeerlampjes hebben nu ook een juiste plek gekregen. Ik heb de afgelopen tijd veel aandacht besteed met het zoeken naar nieuwe lampen om vervolgens wel dagelijks te schuiven met lampen, maar ik heb het idee dat ik nu de juiste lampjes heb.

In mijn zoektocht naar mooie sfeerverlichting kwam ik via MisterDesign terecht bij de  Bollard Lamp. Deze lamp leek goed bij mij te passen vanwege zijn vele mogelijkheden. Je kunt hem namelijk op vier manieren gebruiken (hanglamp, tafellamp, vloerlamp of schijnwerper). In de lamp zelf zit een gleuf zodat je het snoer op een andere manier kunt vastklemmen en dan kun je hem bijvoorbeeld neerleggen. Ideaal…want ik had verschillende hoekjes in gedachte.

 


Toen ik deze lamp van MENU Design ontving, moest ik lachen omdat er een onwijs lang (3m!) snoer aan zat…ik had weer eens alleen naar de looks gekeken en niet naar de omschrijving. Eigenlijk kwam dit wel erg goed uit…want ik vond een hoekje in de keuken erg donker en daar zou die dan wel makkelijk kunnen hangen. Het snoer heb ik een beetje speels erom heen gedraaid.


De Bollard Lamp is ontworpen door Shane Schneck en is gemaakt van een hittebestendig silicone rubber. De lamp is verkrijgbaar in de kleuren: carbon, ash, donkergroen, zwart en paars. Zoals jullie inmiddels weten ben ik geen held, dus ik koos voor de veilige kleur ‘Ash’. Ik vind het een mooie en rustige kleur.

Ik vind de lamp een leuke toevoeging aan mijn interieur. Doordat je hem op vele manieren kunt stylen denk ik dat hij nog lang favoriet is in mijn interieur.


Op instagram zag ik van de week dat meer bloggers een review hebben geschreven over de Bollard Lamp. Hij is dus bij meer mensen favoriet en dat begrijp ik helemaal. Je ziet ook dat iedereen hem op een andere manier heeft gestyled! Voel ik een nieuwe trend opkomen…… we zullen het zien! Ik ben in ieder geval fan!

Ook al ben ik nu erg tevreden over de verlichting die ik heb…heb ik natuurlijk altijd nog wel een aantal Design Lampen op mijn wishlist staan. Zo lijkt me de Saber Wandlamp van Zuiver super leuk voor boven mijn bed en lijkt me de Metal Bow vloerlamp nog steeds te gek voor achter mijn bank.

 

Liefs!

Deze blogpost is geschreven in samenwerking met MisterDesign. Ik schrijf alleen over merken en producten die bij me passen en waar ik gelukkig van word! De reviews zijn dan ook mijn persoonlijke mening.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s