Fast Forest Chair

Het weer is nou niet echt bepaald zo dat je aan tuinstoelen denkt…..maar toch ga ik het in deze blogpost over een prachtige tuinstoel hebben.

Waar ik nu woon heb ik geen tuin, maar een klein balkonnetje. Ooit hoop ik een mooie tuin of een mooi groot dakterras te hebben, Hoewel ik een tuin heerlijk vind en echt van een tuin kan genieten… (ik zelfs ergens een droom heb dat ik wel een boerderijtje zou willen…) weet ik niet of het onderhoud technisch iets voor me is. Ik zie namelijk bij mijn ouders hoeveel werk het is en ik weet niet of ik daar op zit te wachten.

Maar ik vind het heerlijk om weg te dromen. En hoe dol ik ook op mijn huisje ben….soms wanneer ik een avondje niets heb….duik ik op Funda en zoek ik naar prachtige huizen in Gouda. Want één ding is zeker…..Ik heb mijn hart verloren aan Gouda.

Voor wie wil mee dromen: Huis 1, Huis 2, Huis 3.  Geld speelt geen rol zoals je ziet 😉

Maar goed, ik vind het dus heerlijk om weg te dromen op Funda….maar ook om weg te dromen op MisterDesign.  Zij hebben een ruim aanbod aan betaalbaar design en een ruim aanbod van design dat (qua grootte) in mijn huisje zou passen. Ook hebben zij design waarvoor ik echt zou moeten sparen en/of waar ik in dit huis helaas geen plek voor heb.

Het leek mij leuk om gewoon eens te kijken naar een heel mooi design waarvoor ik nu nog geen plek voor heb (want hee….ik zou hier dan echt wel meer dan één van willen) en waar ik ook echt wel even voor zou moeten sparen. Droom je mee over de Forest Chair Stoel ? Je hebt deze stoel in twee uitvoeringen, namelijk zonder armleuningen en de Fast Forest Armchair Stoel…de naam zegt het al MET armleuningen. Ik ben er nog niet over uit welke ik het leukste vind.

_f165_Pag_077

De stoel is ontworpen door Robby & Francesca Cantarutti. Als ik dan zo’n naam lees ben ik altijd erg nieuwsgierig wie dat zijn, maar na wat research kom ik weinig over hen te weten. Wel lees ik dat de ontwerpers zich bij de Forest Chair stoelen zich hebben laten inspireren door de silhouetten die ontstaan bij een laaghangende zon in het bos. Dat deze stoelen iets natuurlijks uitdragen is goed te zien. Daarom vind ik ze denk ik ook zo leuk als buiten stoelen.

_f165_Pag_153

De stoelen zijn gefabriceerd door Fast design. Fast design is een Italiaans merk dat is opgericht door Stefano Levrangi. Hij was een metaalbewerker die gespecialiseerd was in non-ferro metalen. Even kijken of je op hebt gelet bij natuurkunde……non-ferrometaal, de naam zegt het al een beetje, is een metaal dat geen ijzer bevat of waarvan ijzer niet het hoofdbestanddeel is (zoals aluminium, koper, brons, zink). Stefano begon allereerst met het maken van traditionele Italiaanse meubels van aluminium. Later is hij zich meer gaan richten op moderne meubels, wel van aluminium. En zo dus ook de Forest Chairs.

_f165_Pag_081

Door het gebruikte materiaal, is de stoel geschikt voor buiten in je tuin of voor op je terras…maar dat neemt niet weg dat je hem niet binnen kunt zetten! De trend die nu zichtbaar is, zijn verschillende stoelen om je eettafel. Ik denk dat deze stoel ook heel leuk te mixen en matchen is. Het is in ieder geval echt een eyecatcher.

Pag_080a

De stoelen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Eigenlijk allemaal ‘lieve rustige’ kleuren behalve de coral red. Zelf houd ik echt van wit…bij een dakterras vind ik dat echt super mooi staan. Bij een tuin zou ik misschien voor een meer natuurkleurige kleur kiezen: sage green bijvoorbeeld. Een mooie rustige groene kleur.

Pag_080c

Mocht de Forest Chair nou net iets boven je budget zijn….geen paniek! MisterDesign heeft nog veel meer prachtige Design tuinmeubelen. Ik weet zeker dat er iets voor je bij zit! Ik heb nog lekker vakantie….dus tijd zat om lekker weg te dromen op Funda en om mijn wensenlijstje van MisterDesign aan te vullen….een mens moet toch wat te dromen hebben!

liefs 1

Deze blogpost is geschreven in samenwerking met MisterDesign. Ik schrijf alleen over merken en producten die bij me passen en waar ik gelukkig van word! De reviews zijn dan ook mijn persoonlijke mening.


Een reactie op “Fast Forest Chair

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s