Healthy journey in stijl

In mijn vorige blogpost vertelde ik dat ik het zat was om te zwaar te zijn en dat ik echt gezonder wil gaan leven. We zijn nu bijna een week verder en ik ben best tevreden. Ik neem bij de trein (bij de bios was ik het even vergeten) de trap in plaats van de roltrap, ik eet niet meer na 20.00 uur en alleen dit weekend heb ik wat ‘slechts’ gegeten. Het extra bewegen gaat nog niet zo goed, maar ik heb voor komende week een schema voor mezelf gemaakt, dus ook dat moet goed gaan komen. Ik eet lekker veel groenten. En probeer iedere keer met de lunch lekker uitgebreid en gezond te eten…zo is mijn buik lekker gevuld en heb ik ’s middags minder trek.

Maar…ik had jullie beloofd om dit weekend weer een blogpost over interieur te plaatsen….en dat is dit zeker! Ik vond namelijk een perfect product bij MisterDesign om te reviewen. Dit is zowel een interieur item als een healthy journey item….perfect dus!

En dan heb ik het over de Cristal Karaf. Ik ben echt gek op koud water….vooral met dagen als vandaag. Ik zet dan in de ochtend al lekker een kan water in de koelkast zodat ik tijdens de lunch en tijdens het avondeten heerlijk koud water kan drinken. En hoe leuk is het dan als je karaf ook nog eens een eyecatcher is…..dan kom ik een stuk makkelijker aan die 2 liter.

IMG_20170406_193115

De Cristal Karaf is ontworpen door Marcel Wanders.  En het leuke hieraan is… dat Marcel Wanders een Nederlander is. Hij is industrieel ontwerper en ontwerpt producten voor verschillende internationale meubelmerken. In dit geval dus deze Cristal Karaf voor Normann Copenhagen.

IMG_20170409_162007
Ik vind de karaf verrassend mooi. Het glas voelt heel erg stevig aan…er staat echt wat op tafel. De karaf is vrij smal waardoor je hem makkelijk kunt vasthouden. Hij is best lang, dus er kan genoeg water is. De bovenkant is van de karaf zorgt ervoor dat je het water makkelijk inschenkt zonder te morsen (ik mors namelijk nogal snel met inschenken….iets met weinig geduld). En wat ik helemaal leuk vindt, zijn de bekers die erbij zitten. Vijf verschillende kleuren en door ze op de kop op de karaf te  zetten, sluit je de karaf. Je kunt ze natuurlijk ook als bakjes gebruiken. Bijvoorbeeld door er (gezonde) hapjes in te doen.  Zoals komkommer, snoeptomaatjes, dadels, hummus, paprika, nootjes etc. Borrelen met lekker water en gezonde snacks!

IMG_20170409_181923
De sushi pas niet helemaal bij een healthy journey…maar hee..het was mijn verjaardag!

Ik wilde de karaf gelijk gebruiken deze week en heb verschillende water creaties gemaakt. Zo had ik water met verse munt, water met verse munt en citroen en water met verse munt, citroen en bevroren frambozen. Heerlijk!

IMG_20170409_162346

IMG_20170409_162500

IMG_20170409_162628

Mocht je ook een design karaf willen, MisterDesign heeft verschillende Design Karaffen. Allerlei soorten en maten. Ik ben erg blij met deze karaf. De Cristal Karaf shop je voor €48 inclusief de vijf bekers.

Laat de zon maar schijnen de komende dagen…ik heb allerlei lekkere ‘water receptjes’ in gedachte…Heb jij nog een lekker ‘water recept’ om het water net wat lekkerder te maken?

Liefs!

IMG_20170409_162703

Deze blogpost is geschreven in samenwerking met MisterDesign. Ik schrijf alleen over merken en producten die bij me passen en waar ik gelukkig van word! De reviews zijn dan ook mijn persoonlijke mening.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s