Huis update

Dag lieve allemaal, het duurde even iets langer voordat er een blog online kwam. Ik heb dan wel vakantie…maar ik ben zo druk met mijn huis. Mijn vader is al een aantal keer langs geweest om me te helpen (of eigenlijk…ik help hem…ik ben dan een soort van klusassistente) met mijn huis. Ook ben ik allerlei dingen aan het uitzoeken, opruimen, weggooien, weggeven en etc. Ik heb namelijk gewoon alles verhuisd zonder ook maar te kijken wat het is en waar ik het neerzet. Dus je begrijpt dat ik echt er naar uit keek om lekker alles uit te zoeken en te ordenen.

Ik begon de vakantie met het leeghalen van mijn ‘nieuwe’ schotten. Ik heb een aantal dingen verkocht, een aantal dingen ga ik van de week naar Terre des Hommes brengen en een aantal geef ik aan mijn moeder of aan vriendinnen. Heerlijk, het voelde gelijk zo opgeruimd!

Project 2 was het opruimen van de kamer die ik het liefst niet liet zien aan de mensen die kwamen kijken naar mijn huisje……het was namelijk echt één grote bende. Maar goed, ik ging er voor en binnen een rap tempo (niet lullen, maar poetsen had ik me voorgenomen) was die helemaal leeg, had ik al het afval gescheiden en weggegooid, had ik de dingen die naar de berging moesten daarheen gebracht. Ik had echt geen zin meer om alles te poetsen, dus dat heb ik een dag later gedaan. Toen kwam ook mijn vader het plisse gordijn ophangen en hebben we samen het logeerbed in elkaar gezet (ik miste natuurlijk weer een onderdeel…maar mijn vader heeft echt alles…dus ik hoefde niet eens de IKEA in te schakelen!).

Ik had z’n fijn gevoel….een heerlijk lege en extra kamer…zo fijn! Tot dat mijn moeder besloot ook hun huis ook maar op te ruimen. Gevolg: er kwamen 7 (!!!) dozen mijn kant op. Deze dozen heb ik vervolgens gewoon achter de schotten (op z’n Rotterdams gezegd…) gepleurd en ben vervolgens 9 (!!) afleveringen van Pretty Little Liars gaan kijken….ik was zooo chagerijnig…….dacht ik alles lekker te hebben opgeruimd….kreeg ik weer troep. Oké eigenlijk zijn het super leuke dozen, Ze zitten namelijk vol herinneringen. Ik had er vandaag (twee dagen later) toch stiekem één opgemaakt…..en toen was deed ik hem 45 minuten later pas dicht. Ik vind het zo leuk om al die spullen te zien (foto’s, kaartjes, tekeningen, spulletjes etc.). Ik heb hem vervolgens weer achter het schot gezet en project zomervakantie van gemaakt. Wordt vervolgd….

De rommelkamer (want nu geen rommelkamer meer is….dus ik moet een andere naam gaan verzinnen) heb ik lekker helemaal ingericht. Ik heb besloten om er een sport-, was-, logeer- en boekenkamer van te maken. Ik ben nu nog hard opzoek naar een spinningfiets….dat maakt het helemaal af!

Eerst sportte ik op zolder, daar slaap ik ook, maar het leek me eigenlijk toch wel lekker om in deze kamer te sporten. Ook de was had ik op zolder staan, maar ook de was wil ik op deze kamer neer gaan zetten. Zoals je ziet…ziet de kamer er niet super hip uit. Er staan namelijk oude meubels en het behang van de vorige bewoners hangt er nog. Voor nu is het prima!

Nu ik de meeste dingen in die kamer heb nu, is mijn slaapkamer een heerlijke kamer om lekker te relaxen. Het bureautje heb ik ingericht. Daar liggen mijn administratie en mijn hobby spulletjes. Dan kan ik op zolder lekker aan het bureautje handletteren. Ik heb daar namelijk een heerlijk uitzicht. Ook super fijn om een apart plekje te hebben voor mijn administratie…dat is namelijk niet bepaald mijn sterkste kant.

Verder hebben we hier en daar nog wat plankjes opgehangen. In de zomer- of herfstvakantie wil ik de kleine kamers en de hal echt gaan aanpakken (vooral dat behang….echt zo vreselijk haha). Ik heb al 100e ideeën. Ik wil graag een muur met krijtverf, een super toffe kledingkamer maken, in de ‘rommelkamer’ een gezellige kleur op de muur………….ooooo het is zo heerlijk om hierover te dromen. Binnenkort ga ik voor deze ruimtes maar eens een moodboard maken.

Ik heb weer veel gedaan….maar het einde is nog niet inzicht. Dat vind ik eigenlijk helemaal niet erg. Het is namelijk zo fijn gevoel als er iedere keer weer wat af is!

img_20170429_151618_327.jpgLiefs!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s