Vitra O-Tidy Organiser

on

Wat leuk dat je weer een kijkje neemt op mijn blog! Vandaag review ik weer eens een product van MisterDesign. Toen ik dit product zag dacht ik echt….woooow die MOET ik echt hebben (lekker materialistisch hè 😉 ). Ik ben de laatste weken weer heerlijk druk met handlettering en dit product komt daarom zo goed van pas.

Ik mag vanaf nu namelijk mijn Vitra familie uitbreiden!! Tijdens Kerst 2015 kreeg ik de Toolbox en ongeveer dezelfde periode een jaar later kreeg ik de Rotary Tray in mijn bezit. Over de Rotary Tray heb ik ook een blogpost geschreven, mocht je die willen lezen…klik dan hier! De Toolbox gebruik ik trouwens voor mijn wasknijpers….echt zonde eigenlijk hè…je kunt er zoveel leuke dingen meedoen…maar hij is gewoon echt super fijn voor mijn knijpers. De Rotary Tray staat in mijn halletje, hier heb ik spullen op liggen die ik mee moet nemen als ik de deur uit ga…super handig en het staat ook nog eens leuk.

Screenshot_20170514-180400

Maar nu heb ik dus ook de Vitra O-Tidy Organiser! Eerst had ik mijn pennen en stiften in een etui of blik en iedere keer als ik ze wilde gebruiken, gooide ik ze over de tafel. Vaak was ik dan langer bezig met het zoeken van de juiste pen dan met het schrijven van een woord. Maar dat is nu verleden tijd!

Screenshot_20170514-180302

Ik heb mijn pennen en stiften ondersteboven neergezet. Zo kan ik precies zien welke dikte de pennen hebben of welke kleur de stiftten hebben. Dit werkt echt zo fijn! En welke ik op dat moment gebruik leg ik dan op het schaaltje neer….lekker georganiseerd….en dat vind ik nou eenmaal heerlijk (mijn collega’s zullen nu ja knikken…want ik hoor namelijk vaak dat ik zo georganiseerd ben…terwijl dat op mijn werk nog echt  heel erg mee (voor mij tegen-)valt).

Screenshot_20170514-180159

Ik gebruik mijn pennen en stiften tegenwoordig dagelijks, maar omdat ik het een beetje rommelig vond staan ruimde ik het iedere op. Nu hoeft dat niet meer, want het staat eigenlijk heel erg leuk in de organizer. Zowel op mijn eettafel als op mijn bureautje. En als ik het toch wil opruimen….dan past de organizer gewoon in mijn IKEA meubel…super fijn!

Screenshot_20170514-180109

De O-Tidy Organiser is ontworpen door Michel Charlot en is verkrijgbaar in zes kleuren. Ik koos natuurlijk weer voor een veilige kleur, deze zat er gelukkig tussen. Ik besloot aan te sluiten bij mijn Rotary Tray en koos daarom voor de kleur: Sky Grey. Een prachtige kleur, die de ene keer groenig lijkt en de andere keer meer blauw. I like it! De Organizer is gemaakt van kunstof en hij is wat kleiner dan de Rotary Tray.

Screenshot_20170514-180028

Net als bij de Toolbox en bij de Rotary Tray, kun je met de O-Tidy Organiser alle kanten op. Ik gebruik hem dus voor mijn handlettering materialen. Je zou hem bijvoorbeeld ook in de badkamer kunnen zetten (tandenborstels erin, sieraden op de schaal) of gebruiken bij het borrelen (worteltjes en stukjes paprika erin en op de schaal bijvoorbeeld een dip en lekker wat toastjes).

Hoe zou jij de Vitra O-Tidy Organiser gebruiken?

Ik ben nu in het bezit van de Toolbox, Rotary Tray, O-Tidy Organiser, maar mijn Vitra familie is nog lang niet compleet want er zijn nog veel meer Vitra woonaccessoires. Wat denk je van de bekende Loiseau Vogel, prachtig! Maar wat nog echt hoop op mijn lijst staat is de beroemde schommelstoel van Vitra …..

Heb jij al iets van Vitra? En wat staat er nog op je wishlist? Ik ben benieuwd!

 

 

liefs 1

 

Deze blogpost is geschreven in samenwerking met MisterDesign. Ik schrijf alleen over merken en producten die bij me passen en waar ik gelukkig van word! De reviews zijn dan ook mijn persoonlijke mening.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s