The Elise Gym

Ik vertelde jullie in mijn vorige blogpost dat ik 10 keer ga sporten bij een personal trainer, ook mag ik meedoen met de bootcamplessen en daarnaast wil ik nog thuis gaan sporten. En dat thuis sporten….doe ik in mijn sportkamer!

Misschien weten jullie inmiddels een beetje hoe mijn huis is ingedeeld…. mijn huis heeft bestaat uit drie verdiepingen. Je komt binnen op de eerste verdieping, daar bevinden zich twee kamers en een badkamer. Op de tweede verdieping de woonkamer en washok en op de derde verdieping mijn slaapkamer.

Het enige wat ik gedaan heb bij de eerste verdieping is inrichten. Er zit nog een onwijs lelijk behang op de muren en in mijn kledingkamer staat een kledingkast (valt bijna uit elkaar..) die de vorige bewoners hebben laten staan. Ik ben van plan om de hal in de zomervakantie aan te pakken, de logeer- en sportkamer in de herfstvakantie en in de kerstvakantie de kledingkamer.

Eén van de kamers op de eerste verdieping heb ik dus ingericht als logeer- en sportkamer. Ik heb daar een kastje staan met kookboeken en boeken waarin work outs staan. Er staat een logeerbed, die je kunt inklappen als stoel. Een spinningfiets….wat echt mijn trots is! De stellingkast die eerst in mijn woonkamer stond, staat hier nu. En veel fitness attributen: stang, bankje, step, kettlebell, medicijnbal, gewichtjes, schijven etc etc etc.
Screenshot_20170610-083144

Deze kamer was het lange tijd een chaos, het was een soort verzamelplaats van alles. In de meivakantie heb ik het helemaal opgeruimd en ingericht als sportkamer. Naast het behang, waren de losliggende fitnessattributen ook een doorn in het oog. Ik werd een beetje onrustig van alles losliggende spullen.

Bij MisterDesign kwam ik de Trace Wasmand tegen. En ik dacht….deze heb ik ‘nodig’. Hoe fijn, om al die spullen in een design opbergmand  te kunnen stoppen. Hij is dan eigenlijk wel bedoeld als wasmand….maar daar hoef je hem natuurlijk niet voor te gebruiken!

Screenshot_20170607-212206

Ik was zo blij toen ik hem binnen kreeg en heb ook gelijk alle spullen erin gegooid. Hij is verrassend stevig. Want ook mijn schijf van 10kg zit er in….en aangezien ik nog wel eens met spullen schuif…heeft deze ‘wasmand’ ook al overal in de kamer gestaan.  Ik was even bang dat hij misschien zou scheuren, maar hij kraakte niet eens….dus we kunnen hem lekker blijven verschuiven 😉

Screenshot_20170607-212334
Hier zat perrongeluk het beschermfolie nog op de handvatten

Voordat ik hem bestelde dacht ik wel even…is het niet een beetje overdreven om hiervoor een design opbergmand te gebruiken? Maar omdat ik uiteindelijk deze kamer ook wil aanpakken….vond ik dit wel een fijn begin. Nu is het lekker opgeruimd en de kleuren van de opbergmand zijn een goede basis. Ik zit er namelijk aan te denken om als basis de muren wit te maken en één muur een kleurtje te geven. Ook wil ik graag of een wand met fotolijsten of een grote wereldkaart…zoiets als ik in mijn vorige huis had. Deze kamer staat pas op de planning voor oktober 2017….dus ik heb nog even de tijd om te bedenken hoe ik het nu precies wil hebben.

Screenshot_20170607-212430

Nog even terugkomend op de Trace Wasmand. Het is natuurlijk geen goede review als ik niets over het product vertel. De wasmand is van Ferm Living en ontworpen door Trine Andersen verkrijgbaar in verschillende maten en designs. De maten zijn (hoogte) 60 cm, 40 cm en 25 cm. Ik heb die van 60 cm…en ik kan je vertellen…die is echt huge! Je hebt hem in allerlei designs: Ruitjes, dots, maantjes, driehoeken etc. Echt voor ieder wat wils. Ik vind de producten van Ferm Living echt super leuk. De kleurtjes en designs zijn vaak erg vrolijk. Ik heb er nu al een aantal producten van: de wandplank boven mijn bed, een bloempot op een standaard, een marmeren kaarsenstandaard en een ovenwant en pannenlap. Binnenkort komt er ook een kleurig vloerkleed aan (vanwege mijn project ‘ik wil meer kleur in huis’)….ik ben super benieuwd wat ik daarvan vind….wordt vervolgd 😉

Meestal review ik producten omdat ik ze gewoon super leuk vind….Dit keer dus een product review van een product wat een oplossing bood tegen een ‘probleem’. Ik ben blij dat mijn sportspullen nu weggewerkt zijn in een mooie opbergmand. De opbergmand is een fijn begin van het opknappen van deze kamer.

 

liefs 1

Deze blogpost is geschreven in samenwerking met MisterDesign. Ik schrijf alleen over merken en producten die bij me passen en waar ik gelukkig van word! De reviews zijn dan ook mijn persoonlijke mening.


2 reacties op ‘The Elise Gym

  1. Zo knap dat je nog puf hebt om thuis te sporten💪🏻 Na een werkdag plof ik op de bank en kom daar niet meer af😁 Ga wel 2x per week naar de sportschool👍🏻 en morgen ochtend (ja, zondagochtend 9.15 uur😳) ga ik voor het eerst meedoen met bootcamp..

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s