Hallo Paleo II

Zoals je vorige week maandag hebt kunnen lezen, zal ik vier keer op maandag een blog posten over het boek ‘Hallo Paleo’ van Willeke. Ik probeer iedere weekend een recept uit en vandaag is deel II en deel ik mijn mening over het Aardbei banaan ijs.

Het was gisteren een warme dag en daarom wist ik dan ook vrij snel wat ik wilde maken….ijs! En je hebt maar drie ingrediënten nodig: bevroren banaan, bevroren aardbeien en kokosmelk.

Van de week ben ik bij de toko kokosmelk gaan halen omdat ik wist dat je dat bij veel recepten nodig hebt…dus die stond al lekker koud in de koelkast. Toevallig had ik ook bevroren bananen in de diepvries. Pasgeleden toen het ook een aantal dagen zo ontzettend warm was….werden mijn bananen erg bruin (of terwijl…goed rijp!). Ik besloot ze in te vriezen…voor o.a. smoothies. Diepvries aardbeien lagen ook nog in mijn vriezer, deze kocht ik een tijd geleden bij de Lidl.

Alles in de blender en aanzetten maar! Ik was een beetje te enthousiast…mijn blender had er wat moeite mee. Tip voor de volgende keer: per keer een stukje banaan en paar aardbeien erin en als het dan zacht is geworden weer nieuwe erbij.

Even later kon ik smullen van het heerlijke ijs. Want echt….dit is heerlijk. De kokos proef je goed.. ik ben daar dol op, dus ik vind het heerlijk. Maar mocht je er niet zo dol op zijn, dan kun je natuurlijk ook voor iets anders kiezen (sojamelk, amandelmelk etc) of het gewoon weglaten.

De koekjes van vorige week smaakte lekker, maar ze zagen erbij niet uit. Het ijs daarentegen smaakte en erg lekker en zag er ook nog eens heerlijk uit!

Een super simpel, maar heerlijk recept! Ik ben fan!

Zoals ik in mijn vorige blogpost  heb verteld, heb ik van Willeke twee exemplaren van ‘Hallo Paleo’ gekregen. Op mijn Instagram kun je een reactie geven onder de ‘giveaway foto’ om op één exemplaar kans te maken. Volgende week maandag zal ik de winnaar bekend maken!

 

liefs 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s