We are back!

Dag lieve allemaal,

Het is nu z’n vier weken geleden dat ik besloot om mijn account op instagram te verwijderen. Instagram koste me meer tijd en energie dan dat het opleverde. Ik heb genoten van de rust en van de fantastische reis die ik achter de rug heb.

Nu ben ik weer lekker thuis en heb ik nog z’n 2,5e week vakantie….heerlijk! Ik mis nu toch wel een beetje de inspiratie van instagram. Dus ik besloot een account aan te maken…eerst alleen gericht op Joep, maar ik heb vanochtend toch besloten om een persoonlijk account aan te maken (pff ik word soms moe van mezelf haha). Ik vind het fijn om lekker opnieuw te beginnen. Ik richt mijn instagram en blog niet meer voornamelijk op interieur…blijft natuurlijk wel voorbij komen want ik ben er gek op, maar vooral over wat me bezighoudt.

Voor jullie is het misschien een beetje gek dat ik de ene heb verwijderd en dan toch alweer zo snel ‘terug kom’…maar ik had dat gewoon even nodig. Ik merkte dat mijn foto’s van @bijelisethuis voor veel mensen een inspiratie waren (dat werd mij vaak verteld) en dat gaf onbewust best wat druk…want ik wilde mijn volgers niet teleurstellen 😉 Ik was natuurlijk super trots dat mensen mijn foto’s inspirerend vonden!!! Maar ik zat gewoon in een interieurhokje ofzo haha.

Dus kortom…ik (eigenlijk wij..Joep is DE ster altijd) ben er weer alleen dan  een beetje anders. Fijn om weer van jullie mooie plaatjes te kunnen genieten!

O ja hoe mijn account heet: @elisemarjolein …..beter gezegd hoe mijn account vandaag heet 😛 Ik verander nogal eens.

Aangezien ik lekker vakantie heb, zal ik ook het bloggen weer lekker oppakken. In de planning: mijn China reis en twee product reviews….die heb ik al ruim voor mijn vakantie gehad en al volop in gebruik..maar beter laat dan nooit 😉

Bedankt voor jullie lieve woorden iedere keer!!

X

ff399e12a37707af5999bb82cbf9f069


4 thoughts on “We are back!

  1. Ik was je al kwijt op Instagram! Vandaar dat ik maar eens op je blog ging kijken of daar iets te vinden was. Fijn te lezen dat je lekker doet waar jij je fijn bij voelt. En je nieuwe account ga ik zeker volgen!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s