Spiegeltje…Spiegeltje…

Nee niet spiegeltje spiegeltje aan de wand…want deze staat namelijk….handig! Ja dat dacht ik dus ook. Bij MisterDesign mag ik zo nu en dan een product uitkiezen en reviewen….en bij deze spiegel begon mijn hartje weer sneller te kloppen! Want zou deze niet geweldig staan op mijn bureau? Echt wel!!

Toen die eenmaal werd geleverd….had ik even mijn bureau niet meer. Mijn tante en oom kwamen namelijk aanzetten met een kastje die al een tijdje in de familie is…dus die kreeg voorrang en kwam op de plek van het bureau. Ik heb de plank en het onderstel nog steeds…dus ik ben hard aan het verzinnen waar ik hem zal neerzetten. Ik vind een bureautje namelijk super gezellig staan.

De spiegel bleek perfect in mijn badkamertje (echt…die is zo klein) te staan en ik ontdekte allerlei handige functies…lees je mee?

Ik heb het over de Normann Copenhagen Flip Spiegel (hele mond vol..). En eigenlijk (stom van me, had ik eerder door moeten hebben) zeg de naam het al: De spiegel kun je naar boven en beneden bewegen en daarnaast kan die 360 graden draaien..echt vet handig. Ik heb in mijn badkamertje een spiegel in een badkamermeubel..maar die hangt net niet handig. Met deze spiegel kan ik echt veel makkelijker mijn make up aanbrengen, het licht valt beter en je kunt hem in de gewenste stand zetten.

De Normann Copenhagen Flip Spiegel is verkrijgbaar in veel kleuren, namelijk: zwart, zand, wit, grijs, dusty blauw, blush en geel. Mijn vaste lezeressen weten het inmiddels al..ik kies vaak voor ‘veilig’. Dus ik ging voor de witte haha. Ik vind hem echt heel mooi en ook een beetje chique staan.

Nu heb ik hem op mijn badkamer, gisteren ging ik lekker een maskertje op doen…toen had ik hem verplaatst naar de keuken en vandaag met mijn make up op doen heb ik hem op de eettafel gezet. Eigenlijk kan die overal, want hij is ten eerste erg mooi en daarnaast super praktisch.

De spiegel is ontworpen door Javier Moreno Studio. Leuk weetje: Javier Moreno is pas in 2005 afgestudeerd en werkte eerst als productdesigner voor een speelgoedfabrikant. Hij heeft pas sinds 2010 zijn eigen designstudio.

Onder de spiegel zit ook nog (heel praktisch!!) een tray. Ik heb hier een paar dingen neergelegd waar ik erg gelukkig van word. Ik kan me ook voorstellen dat je hem in de hal neerzet, voor een laatste check als je weg gaat en dan kun je er je sleutels in leggen.

Je shopt deze prachtige spiegel natuurlijk bij MisterDesign en hij kost €95. Dat is niet niks…maar hij is wel echt prachtig en tijdloos..al zeg ik het zelf.

Mocht deze spiegel toch niet helemaal aan je eisen voldoen…(kan ik me haast niet voorstellen 😉 ), dan vind je bij MisterDesign natuurlijk nog veel meer andere design spiegels. 

Voor welke kleur zou jij gaan? Veilig wit net als ik…of ga jij voor een kleurtje? Ik ben benieuwd!

liefs 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s