Stoelendans

on

Het allereerste meubel dat ik had gekocht was mijn eettafel. Ik had hem online gezien en was meteen verkocht. In november had ik hem al besteld en daarbij gevraagd of die pas in febr./maart geleverd zou kunnen worden….haha ik was zo bang dat die dadelijk niet meer te koop was! Ik had de tafel nog nooit in het echt gezien…maar hij is helemaal zoals ik voor ogen had. Hij is er nog steeds…dus mocht je hem ook graag willen, je vindt hem hier.

De tafel heeft drie poten en ik vind het dan ook het mooiste om drie stoelen er om heen te zetten omdat hij drie ‘vakken’ heeft. Ik zag de tafel steeds vaker voorbij komen op instagram met meerdere stoelen/krukken erom heen…maar ik vind bij mij drie stoelen het mooist.

Ik vond de trend met verschillende stoelen erg leuk…maar ik ben niet z’n held dus ik koos voor ‘veilig’. Albert Kuipstoel met en zonder armleuning in het wit en de OMG stoel..allemaal van Zuiver. Super blij was ik ermee.

Alleen heb ik een budget vloer en de OMG stoel, beschadigde echt mijn vloer. Viltjes bleven niet zitten, dus ik besloot een vloerkleed neer te leggen. Echter, moet je dan veel moeite doen om op de stoel te gaan zitten zonder de stoel voorbij het vloerkleed te laten. Daarnaast vond ik het grijs met zwarte poten nogal ‘hard’ in mijn interieur. Ik heb toch gemerkt dat ik van licht, wit, en zachte tinten houd.

Daarom besloot ik de stoel te verkopen en al binnen een paar dagen werd hij door iemand opgehaald.  Ik besloot me eerst te focussen op mijn reis door China en daarna weer na te denken over een stoel erbij.

Tijdens de vakantie was ik er in ieder geval over uit dat ik voor een Albert Kuipstoel ging. Deze zitten gewoon erg lekker en voor een design stoel redelijk betaalbaar.

Ik besloot naar de tafel van 10 te gaan in Gouda. Je vindt bij hen allemaal mooie design merken. Ze zijn een webwinkel en winkel, dus alle producten kun je ook zien en voelen ;). In de winkel hadden ze bijna alle kleuren staan en dat zette me ontzettend aan het twijfelen ( heb ik anders nooit…uhmmm haha :P). In mijn huis sluipt steeds meer roze en die roze stoel is ook echt fantastisch. En die lichtgrijze….ooooo die was ook zo mooi en die Taupe trouwens ook. Ik besloot uiteindelijk gewoon voor de witte Albert Kuipstoel te gaan. Ik had er al een van, dus nu had ik één witte zonder armleuning en twee met.

Precies een week later werd de stoel gratis en persoonlijk geleverd. En hoe fijn, hij had de stoel al helemaal in elkaar gezet voor me! Ik kon hem gelijk om de tafel heen zetten en ervan genieten. Ook scheelde me het weer papier…want die papierbak bij ons zit zo vaak vol (of ik krijg te veel pakketjes…dat kan ook 😛 ). De ‘uitpak en in elkaar zet service’ is voor mensen in en om Gouda. De rest moet hem zelf uitpakken en in elkaar zetten…maar don’t  worry dat heb ik bij die andere twee gedaan en dat is super easy!

Ik ben super blij met het resultaat. Ik heb eenheid en rust in mijn huis. Die trend van verschillende stoelen bleek dus toch niet zo goed bij me te passen….of ik had het verkeerd aangepakt, dat kan natuurlijk ook 😉

Wat vind jij ervan?

Before

wp-image-1264112090jpg.jpg
Deze foto is maar 4-5 maanden geleden…wat ziet het er alweer anders uit!!

After

 

liefs 1

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s