Klus update

on

Goedemorgen!

Het is alweer woensdag, dus stiekem kunnen we weer uitkijken naar het weekend!

De mensen die mij persoonlijk kennen weten dat ik nogsteeds druk bezig ben met klussen in mijn huis. Ik denk dat ik hier zeker nog wel een jaar mee bezig ben. 

Ik ben altijd een beetje jaloers op mensen die een maand bezig zijn in hun huis en dat dan alles klaar is…..hoe doen zij dat???

Nu probeer ik alle klussen ook zo uit te voeren dat het echt een paar jaar er tegenaan kan…ik wil geen half werk leveren. En ja dat kost nu eenmaal tijd. Daarnaast klus ik ook eigenlijk alleen in het weekend, doordeweeks ben ik echt gewoon te moe. Inmiddels ben ik denk ik al zeker een maand bezig met mijn hal haha…en deze is echt 3m2 ofzo 😉 Maar goed, ik (we…mijn vader is mijn steun en toeverlaat haha) doe het dan ook erg grondig. Eerst behang eraf, dan muur egaliseren, vervolgens glasvezel behang erop en dan verven. De meeste mensen halen behang eraf en doen het verf er op…dus dan ben je inderdaad een stuk eerder klaar! Ik heb de deur van donkergroen naar wit gemaakt. Nu zijn alleen de kozijnen eromheen crème….dus ja die ga ik aankomend weekend schuren om vervolgens weer wit te maken. 

Tegelijkertijd zijn we ook bezig om op zolder de schotten af te werken, dat is nogal precisie werk. Ook heb ik een soort liggende deur (ik begrijp het heel goed als je geen idee hebt wat ik bedoel….;) ) bij mijn trapgat. Deze was alleen nogal amateuristisch geplaatst. Dus daar zijn we ook druk mee bezig om die op een andere manier terug te plaatsen.
Ook ben ik heerlijk aan het opruimen, verkopen en wegdoen. Ik wil gewoon niet zoveel spullen hebben. Dus ik probeer er ook echt op te letten dat ik niet teveel woonaccessoires koop. Dat gaat nu een stuk makkelijker sinds ik niet echt meer in het interieur wereldje zit! 

Over een paar weken is het herfstvakantie. Ik wil in iedere vakantie een klus aanpakken. Ik denk dat ik mijn gang (ik heb namelijk een hal en daarachter een gang..ook weer lekker vaag hè haha) aan wil pakken. 

In de kerstvakantie wil ik heel graag mijn kledingkamer verbouwen. Ik ben daarom ook druk aan het sparen voor een mooie kledingkast!

In de meivakantie zal dan mijn andere slaapkamer aan de beurt zijn. En wie weet kan ik in de zomervakantie wel mijn badkamer opnieuw laten doen……

Ik droom nog even verder! Natuurlijk zou ik willen dat alles nu gelijk af is en mooi…maar je waardeert het allemaal ook wel veel meer als je zelf iedere keer iets afmaakt. 
Nog even en ik begin het klussen leuk te vinden…..

3 reacties Voeg uw reactie toe

 1. heyesther schreef:

  Wow, dat wordt mooi Elise!

  Like

 2. Allegraflora schreef:

  I think that an interior has to grow. And it’s not always an good idea to buy everything immediately! So sometimes doing things step by step is better 🙂
  Always like reading your interior updates!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s