Kletspraatje

Dag lieve allemaal!

Ik heb heerlijk een weekje herfstvakantie. Zo fijn om ’s avonds niet te hoeven opletten hoe laat je naar bed gaat en ’s ochtends zonder wekker wakker te worden. Echt even flink genieten!

Het is even een tijdje stil op mijn blog geweest. Ik gaf er namelijk even geen prioriteit aan. Ik was druk met leuke dingen, mijn werk, vrienden en gezond leven.  Eigenlijk geniet ik gewoon heel erg van mijn leven. Ik heb een leuke job, prachtig huis ( al zeg ik het zelf), veel fijne vriendinnen, Joep …… ja ik ben een tevreden mens 😉 En ik geloof er echt in dat je dit zelf kunt creëren. Ik heb of misschien zoek…. ook mensen om me heen die ook positief in het leven staan en op z’n Rotterdams gezegd: ‘Niet lullen, maar poetsen’. Of terwijl…. als je iets wilt….go for it!

c3361f4ead063664b4ac1c24ece18dba

Maar…..mijn hoofd zat alweer vol dingen die ik graag op mijn blog wil gaan plaatsen. Ik heb namelijk weer toffe nieuwe items in mijn interieur. Mijn huis wordt steeds meer af. haha ik hoor jullie denken…maar je woont er al zeker een half jaar? Ja dat klopt…maar ik doe heel erg rustig aan (soms iets te rustig..maar mijn vader attendeert me er dan gelukkig op).

Eigenlijk heb ik helemaal geen zin om mezelf dingen op te leggen in de vakantie…maar dat moet echt, anders komt het nooit af. Dus ik ga morgen klussen. Ik wil de hal afmaken (kozijn schuren en schilderen), op mijn slaapkamer nog wat dingen afwerken en het behang van de gang aftrekken. Met een beetje geluk komt mijn broertje logeren…haha dan gaat het allemaal wat sneller.

Daarnaast heb ik nog een aantal projecten waar naar ik op zoek ben. Een poef…ik heb de ideale poef gevonden (WOOOD, Sara, laag, 36×60, warm groen)…maar ja die is natuurlijk weer nergens te krijgen. Wel in Den Haag, maar ik heb geen auto haha…lastig! Ik wil nog iets boven mijn TV: een plankje of iets. Een glazen plaat op mijn TVmeubel en een lampje op mijn andere besta kast. Verlichting vind ik trouwens echt een dingetje! Zo lastig!

d71a65ed1fbbfac669d5c05e829e48b7

Verder ben ik nu -11 kg afgevallen, het ging me vrij gemakkelijk af. Ik at bewust minder calorierijke producten, hield rekening met mijn allergieën, sportte zo’n drie keer per week en als ik met vriendinnen was at ik lekkers (taartje, chocolade etc). Alleen sinds een week gaat het weer %$#@….en waarom? Ik heb geen idee. Dus ik spreek bij deze af….dat ik er weer voor ga! Want je zit gewoon veel fijner in je vel als je gezond eet. Dus ik hoop binnenkort te plaatsen dat ik -15 kg ben afgevallen….en dat wil ik graag want dan mag ik nieuwe schoenen kopen haha 😉

Ook ben ik druk aan het verzinnen waar me volgende reis naar toe gaat. Dat is nog niet zo gemakkelijk. Alleen? Met vriendinnen? Een groepsreis? Meivakantie? Zomervakantie? Azië? Zuid-Amerika? Stedentripje? …….daar spendeer ik nu ook veel uurtjes aan. En mijn familie en vrienden worden onder tussen gek van me denk ik…want iedere dag heb ik weer een andere bestemming in mijn hoofd. Ik ben helaas ook weer niet zo stoer dat ik gewoon iets durf te boeken…ik zoek toch een beetje bevestiging bij andere haha.

e33e6bd7f5caced5787c5c65332d9684

Ik ben dus lekker weer met veel dingen bezig! Ik vind het trouwens super leuk dat veel mensen mij via instagram hebben gevonden! En….ik vind het vooral leuk dat instagram voor mij nu wat persoonlijker aanvoelt doordat ik overzicht heb wie me allemaal volgt. Vandaar ook dat mijn account op privé staat.  Echt geloof me…ik vond het geweldig om zoveel volgers te hebben…maar dit is toch ook wel erg leuk + het kost zoveel minder energie.

Oké dat was weer gewoon even een kletspraatje van mijn kant…ik leef dus nog…volop ;). Maar voor wie me op IG volgt…had dat wel gemerkt!

Ik denk dat jullie deze week nog wel meer blogs kunnen verwachten!

liefs 1

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s