A dream came true

on

Joeeehoee, hier weer een blog van mij!

Je hebt er weer even op moeten wachten, maar ik ben ook doordeweeks zo druk met mijn werk en in het weekend ben ik super druk met leuke dingen doen haha…..

Ik heb echt 100e ideeën voor mijn blog, maar het daadwerkelijk uitvoeren daarvan kost me wat meer moeite 😉

Voor deze blogpost wilde ik zeker wel even wat tijd vrij maken….want OMG a dream came true…echt serieus! Ik mocht een product review schrijven over één van de designstoelen van MisterDesign ……namelijk over een designstoel van Vitra :

De…………… Vitra Eames RAR schommelstoel!

Maandag in de herfstvakantie was het zo ver….hij werd bezorgd! Allereerst dacht ik….huh wat is die laag?? Maar toen ik erop ging zitten…..begreep ik waarom. Echt DE perfecte zitting. Wat ik ook niet had verwacht, is dat je er heel goed stil in kunt zitten zonder moeite. Het klinkt misschien een beetje gek, maar bij de meeste schommelstoelen moet je altijd schommelen. Hier dus niet, je kunt er ook gewoon prima stil in zitten.

De schommelstoel heeft een zitting van polypropyleen kunstsof en een verchroomd draadonderstel. De sleden zijn van gelakt esdoornhout.

De stoel is verkrijgbaar in de kleuren blauw, crème, grijs, mosterdgeel, rood, zwart en wit. Ik heb natuurlijk weer gekozen voor de witte variant. Mijn woonkamer is niet zo groot en daarom wil ik graag een rustige basis, dan oogt het het ruimst. Daarnaast word ik witte meubels echt nooit zat!

Nu het herfst is en de winter er aan komt heb ik in de schommelstoel een lekker (nep) vachtje neergelegd en een geel kussen om het af te maken.


De schommelstoel heeft er voor gezorgd dat mijn zithoekje echt een apart hoekje is geworden, dit vind ik erg gezellig.

Dit is mijn vierde item van Vitra, maar mijn eerste item van Charles & Ray Eames. Ik ben er echt verschrikkelijk blij mee. Sinds kort heb ik eindelijk weer het lezen opgepakt en dat is heerlijk in deze stoel!!

 Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden!
Liefs!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s