We gaan weer klussen!

on

Nog één week werken en dan is het  vakantie….ik kijk er zo naar uit! Heerlijk even twee weken lang geen wekker hoeven zetten. Ik vind het namelijk best pittig om iedere dag in het donker van en naar huis te gaan.

Er moet nog best wat gebeuren in mijn huis. Mijn slaapkamer moet ik nog afmaken, mijn hal, de gang, de kledingkamer en de sport/logeerkamer. In de kerstvakantie heb ik al leuke dingen met vriendinnen op de planning staan, maar ook wil ik hard aan de slag om mijn halletje af te maken en mijn logeer/sportkamer een make-over te geven.

Het liefst zou ik mijn kledingkamer aanpakken, maar ik moet nog even sparen voor een kledingkast haha…dus dat wordt denk ik in de mei- of zomervakantie.

Ik weet nog niet precies welke sfeer ik in mijn logeerkamer wil, dus vandaar dat ik een blog erover schrijf. Wie weet geeft dit mij dan een beter beeld. Dat heeft mij in ieder geval vorig jaar heel erg geholpen toen ik nog niet de sleutels van mijn huis had.

Er zijn drie dingen die in ieder geval in mijn kamer blijven staan. 1) spinningfiets, 2)logeerbed/stoel en 3)oud kastje van mijn overgroot opa/oma. Alle drie niet echt stylisch verantwoord…maar ja, dat kan ook niet alles zijn hè!

Mijn huis is best wel ‘klinisch’ en het lijkt me nou leuk om deze kamer een hele andere sfeer te geven. Ik denk aan roze, velvet, combinatie van vintage en strak, goud/messing, natuur tinten etc. Maar goed…je weet het nooit met mij, het kan zomaar helemaal anders worden. Het knap in ieder geval op, dat kan niet anders. Het behang is namelijk echt verschrikkelijk en ook de lamp van de vorige bewoners hangt er nog.

Ik ben niet een echte ‘interieur freak’, want ik wil namelijk altijd de muren zo hebben dat ik er bijna zeker van ben dat ik het niet zat word. Ik heb namelijk, in tegenstelling tot veel mensen op instagram, geen zin om over een tijdje de muur weer een andere kleur te verven….ik heb daar gewoon niet het geduld voor. Vandaar dat ik twijfel of ik een kleur op de muur zal doen, of dat ik het met accessoires op leuk. Het nadeel van dit idee, is dat de kans bestaat dat het weer zo klinisch wit wordt 😉  #firstworldproblems

Hieronder allerlei afbeeldingen waarvan ik de sfeer erg mooi vind.

 

En hieronder hoe het nu is ……..

 

Wat me ook een leuk idee lijkt, is om dat linker kastje in dezelfde kleur als een muur te schilderen, zodat die ‘wegvalt’ in de muur. Het is alleen wel een familie stuk, dus dat vind ik wel een klein beetje spannend!

Ook lijkt me het leuk om op één wand allerlei lijsten met poster/afbeeldingen te hangen. Zoals je hoort, ben ik er nog niet helemaal uit. Maar goed…eerst maar eens het behang eraf gaan halen na de kerst!

6b7240eb112a1c0dafc1d7393274c310

Ik hoop halverwege januari het eindresultaat te laten zien! Bij mij duurt zoiets als meerdere dagen. Behang eraf halen, kozijnen schuren, schilderen, muren egaliseren, glasvezelbehang erop en dan nog een paar keer verven.

 

Liefs!

2 reacties Voeg uw reactie toe

  1. セレネ schreef:

    Gewoon de muren wit houden en de kleur erin brengen met meubels en accessoires. Scheelt een heleboel verfgedoe!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s