De woonkamer is klaar!

Wat leuk dat je weer een kijkje neemt op mijn blog. Vrijdag had ik via instagram een poll in mijn stories gegooid en daar vroeg ik wat jullie wilden zien: food of interior. De meeste stemmen waren voor interieur! Dus daar luister ik dan naar.

In tegenstelling voor de poll van twee weken geleden. Toen vroeg ik naar welke String Pocket ik zou nemen….. de meeste stemmen gingen naar de rechter ……en ik koos: Precies de linker haha

En het allerleukste, ik mocht deze van MisterDesign reviewen! Hoe tof! Ik koos dus voor de witte variant en al snel kwam die binnen. Ik moest alleen een week wachten tot dat mijn vader mij kon helpen met ophangen….ik ben daarin gewoon (nog) niet geëmancipeerd 😉 .

De String Pocket heeft drie plankjes. Op dit moment heb ik er voor gekozen om er twee te gebruiken, de derde heb ik even apart gelegd. De plankjes hang je er gewoon in, dus je kunt het iedere keer anders doen…super leuk!

Ik koos voor de witte variant want naar mijn idee komen producten dan het mooiste uit op het plankje. Om wat meer kleur in huis te krijgen heb ik wat pastel kleurige producten neergezet. MisterDesign heeft drie soorten:

– Pocket met legplanken van gecoat MDF
– Pocket met legplanken van massief eiken, walnoot of essen
– Pocket met legplanken in gecoat MDF en wandbeugels van perspex

Deze String Pockets zijn weer onderverdeeld in allerlei kleuren.

Wat ik van te voren niet wist, is dat je echt mega dingen kunt maken van de String. Hele bureau’s en wandkasten. Ik houd het voorlopig gewoon bij dit plankje hihi.

Het was bij ons nog een heel gedoe met ophangen, hij hing super scheef..terwijl we gewoon de waterpas hadden gebruikt. Ik begreep er de hele tijd maar niets van. Uiteindelijk kwamen we er achter dat de ene waterpas niet waterpas (meer) was haha…echt zo irritant! Gelukkig hebben we de schade kunnen beperken. Er zaten alleen zilveren schroeven bij, ik ga deze nog vervangen voor witte schroeven…dat vind ik net iets mooier!

Ik ben hier weer super blij mee! En ik denk dat ik er veel plezier van ga hebben doordat je veel kanten op kunt met deze String.

Naast deze, heeft MisterDesign nog veel meer wandmeubels en design kasten. Zo vind ik de Muuto Stacked Kasten erg leuk. Dat zijn allemaal modules/vakken die je op allerlei manieren kunt combineren….erg grappig! Voorlopig ben ik weer even voorzien.

De woonkamer is nu echt zo goed als klaar. Natuurlijk zullen er altijd weer nieuwe ideeën opkomen om dingen te veranderen. Er staat nog één ding op mijn lijst: verlichting. Dat vind ik zo lastig! Wordt dus weer vervolgd….en zo blijven we lekker bezig!

 

 

 

 

2 reacties Voeg uw reactie toe

 1. rosancastien schreef:

  Superleuk rekje! En waar is de lamp van?

  Like

  1. bijelisethuis schreef:

   Die boven de eettafel? Die is van Kwantum!

   Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s