Een meisjesdroom…

Vandaag mijn walk-in closet ROOM. Want het is eigenlijk gewoon een hele aparte kamer voor mijn kleding icm logeerbed geworden en dat is toch wel een beetje een meisjesdroom!

Ik ben zo blij met het eindresultaat! Ik denk dat je je daar wel iets bij kunt voorstellen als je je de before foto’s ziet.

Laten we dan maar gelijk beginnen: Zie hier hoe het was!

Lelijk hè haha….. nogmaals ik ben zo blij met het eindresultaat. De kamer lijkt veel ruimer ondanks er nu een hele kledingkast in staat. Dat behang hadden de vorige bewoners dus consequent door het hele huis aangebracht! In de woonkamer zelfs een donkere variant….. Smaken verschillen zullen we maar zeggen.

Dan hieronder een aantal foto’s van hoe het er op dit moment uit ziet. Eigenlijk staat nu de basis en wil ik de komende tijd het leuk gaan aankleden. Ik begon met het samenstellen van een PAX kast bij IKEA. Dit deed ik eerst thuis op mijn laptop en vervolgens het definitieve ‘ontwerp’ bij IKEA Utrecht. Super handig, want alle materialen staan daar om de computers heen dus je kunt alles bekijken en opmeten.

Kledinghangers van Hay die ik hier bestelde bij MisterDesign. Ik vind ze erg mooi doordat ze heel subtiel zijn en daarnaast ook lekker stevig. En een sieraden lade….welke vrouw wil dat nu niet!!

Ik heb gekozen voor simpele witte deuren en gouden deurknopjes. Links is het hang gedeelte en daaronder een lade voor sieraden en daaronder drie grote manden. Rechts heb ik vier planken.

Het logeerbed staat nu even uit op deze foto omdat er een vriendinnetje was blijven logeren. Normaal is het een bankje. Op het plankje wil ik gouden lijsten met leuke poster. Nu had ik even snel wat neergezet. Ik twijfel nog of ik de spiegel houd. Hij is wel heel erg fijn, maar ik heb ook een plakspiegel voor op een deur in de kledingkast en dat scheelt weer een hoop ruimte. Ik zit er over te denken om het zwarte bijzettafeltje van Zuiver te verkopen. Het is een prachtig tafeltje, maar zwart is gewoon niet mijn ding (erg…ik weet het!). Op het ‘slaapbankje’ wil ik wat leuke kussens leggen…..maar welke weet ik nog niet.

Misschien vraag je je bij het zien van de foto’s af waar de fiets en het kastje zijn gebleven? Het andere kamertje wordt een sportkamer, dus daar staat de fiets nu. Het kastje staat in mijn berging. Dit is een familiestuk, dus ik wil hem niet weg doen….maar op dit moment vind ik het niet echt in mijn huis passen.

Nu ‘alleen’ nog even de oude kledingkast afbreken en naar de stort brengen….dat is nog wel even een projectje haha. Maar dan zal mijn andere kamer er ook wel opeens een stuk ruimtelijker uitzien. Ik kan nu al niet wachten om die andere kamer aan te pakken en dat behang eraf te scheuren haha!

Fijne avond!


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s