Spaghetti Pesto

on

Hallo allemaal!

Een kort blogje vandaag. Ik postte gisteren op stories namelijk mijn avondeten en ik kreeg van verschillende mensen de vraag naar het recept. Ik had niet zo zin om het op mijn telefoon te typen, dus beloofde hen dat ik er vandaag een blogje over zou schrijven. Dus bij deze! Ik heb alleen twee foto’s op stories gezet, die er inmiddels niet meer op staan….dus ik heb er even geen foto’s bij 😉

Welke producten ik had gebruikt (voor één persoon)

  • Rode ui
  • Olijfolie
  • Spinazie diepvries
  • Tomaten (3x)
  • Verse Pesto (Lidl)
  • Spaghetti
  • Zout / Peper
  • Pijnboompitten
  • Mozzarella
  • Basilicum

Aan de slag

Ik heb de laatste tijd echt zo geen zin in pasta…maar mijn moeder had heel lief voor mij ‘bijzondere’ pasta gehaald. Namelijk ‘Wilde knoflook spelt spaghetti’ van het merk Smaakt. Dus ik besloot dan maar de pasta extra lekker te maken door verse pesto te kopen haha.

Je kookt de pasta volgens de verpakking (wat bij er bij deze dus niet op staat…maar gewoon even koken tot dat het zacht is). Uitje doe je even in de keukenmachine. Vervolgens olijfolie in de pan, even de pan verwarmen. Daarna uitje de door en na 1 à 2 minuten de spinazie erbij. Als de spinazie geslonken of ontdooit (net welke vorm je gebruikt) is, doe je 2 à 3 flinke scheppen pesto erbij. Niet veel later gooi je je gesneden tomaat erbij of gehalveerde cherry tomaatjes. Daarna de spaghetti afgieten en ook door het mengsel heen doen.  Even een minuutje mee laten bakken. In een ander pannetje wat pijnboompitten roosteren.

Tussendoor een tomaat in plakjes snijden en ook een halve mozzarella in plakjes. Om  en om leg je op een bord: Tomaat, Mozarella, Blaadje Basilicum en zo door. Dan een scheutje olijfolie erover, peper en zout en een handje pijnboompitten.

De spaghetti op een bord met daarover wat pijnboompitten….

Easy peasy toch!!

041520857da7d9631f4762f19d863aee

Eetsmakelijk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s