Vitra Elephant Pad + winactie

Wat leuk dat je een bezoek breng aan mijn blog. Inmiddels ben ik niet meer een super actieve blogger…maar ik vind het nog steeds erg leuk om zo nu en dan een blog te schrijven.

Vandaag mijn laatste product review voor MisterDesign. Sommige van jullie weten misschien dat ik eerst een ander instagram account had, met een paar duizend volgers en ik blogte toen vrij regelmatig. Ik had verschillende samenwerken, waaronder met MisterDesign. Afgelopen zomer heb ik besloten om te stoppen met mijn @bijelisethuis instagram en besloot ik even helemaal offline te gaan en intens te genieten van mijn China trip. Mijn blog bleef, want ik vond/vind het heerlijk om te ‘schrijven’. Instagram ging weer ‘kriebelen’ en ik besloot een nieuw account aan te maken. ‘Groot worden’ was/is niet meer mijn ambitie. Omdat ik MisterDesign echt te gek vond, heb ik deze samenwerking aangehouden en zo nu en dan producten ontvangen waar ik mijn mening over mocht geven. Een groot deel van mijn inrichting is van MisterDesign en dat vind ik echt te gek! De producten zijn echt prachtig en het bedrijf is echt top. Ik merk dat ik steeds minder met instagram doe en ook minder actief met mijn blog bezig ben. Voor mij is het reviewen van producten natuurlijk geweldig, maar ik vind dit niet fair tegenover MisterDesign want ik denk dat er meer winst valt te behalen bij de ‘grote’ instagrammers en heb daarom besloten dat dit mijn laatste review is….maar wel met winactie!! Want ik ik zie dat mijn blog iedere dag nog door verschillende bezoekers bezocht wordt, wat ik echt te gek vind. En daarom vond ik als afsluiting een winactie wel passend. Ga ik helemaal stoppen met mijn blog? Nee, echt niet! Ik vind het heerlijk om te schrijven en om foto’s te maken…dus dat ik blijf ik gewoon lekker doen.

Ben je er klaar voor? Hier komt ie dan…..de allerlaatste product review van MisterDesign:

En ik heb gekozen voor de Elephant Pad! Waarom?

1. Omdat ik door MisterDesign echt fan ben geworden van Vitra. Inmiddels mag ik al aardig wat producten van de lijst halen: DE schommelstoel, maar ook Vitra accessoires zoals de Toolbox (twee keer zelfs…één voor mijn wasknijpers, super handig haha)en de Rotary Tray, O-Tidy organiser (ook keer 2….oeps haha). Eén product mis ik nog en eigenlijk kan dat echt niet dat ik die niet in huis heb. De Vitra Eames DSR stoel, die zou ik nog wel super graag willen.

2. Omdat ik een muismat wel erg toepasselijk vond omdat deze blogpost in het teken staat van bloggen.

Ik koos natuurlijk voor de witte variant. Ik houd nou eenmaal super veel van wit, wit is namelijk altijd goed. Dat betekent ook dat jij…ja jij….de witte variant kunt winnen. Eén voor mij en één voor de winnaar. En je hebt vandaag geluk, want je hoeft geen raadsel op te lossen of een foto te delen….maar gewoon mijn instagram liken @bij.elise en die van @misterdesignnl en dan onder de foto op instagram in een reactie zetten dat je mee doet! Morgenavond 05-03-2018 om 20.00 sluit de winactie!

Ik vind de muismat echt een schatje en misschien neem ik hem wel mee naar mijn werk. Ik vind hem namelijk ook erg ‘juf proof’. Zoals we gewend zijn van Vitra is het echt een prachtige kwaliteit. Ik ben er helemaal blij mee.

De muismat is ontworpen door Hella Jongerius.  De muismat heeft de vorm van de bekende Eames Elephant. De muismat De Elephant Pad voelt heel erg zacht aan en is niet zo fout glimmend als de meeste muismatten.

Zoals je ziet heb ik thuis een heerlijk foute muis met draadje, helemaal niet hip. De muis is ook al heel erg oud, ik heb hem jaren geleden gekocht in China.

Ik ben er super blij mee, hij ziet er mooi uit, is praktisch en is van één van mijn favoriete merken.

Lieve lezers…bedankt voor jullie leuke reacties iedere keer op mijn product reviews, dat heb ik erg gewaardeerd! MisterDesign, bedankt voor jullie vertrouwen in mij….ik vond het echt een eer!

Ik blijf lekker bloggen en ook zeker over interieur, want ik dat is gewoon mijn ding!

liefs 1


Een reactie op “Vitra Elephant Pad + winactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s