Joeeehoeee

on

Mijn blog lijkt wel een dagboek, als ik de blogposts zo terug lees. Het is echt super lang geleden dat ik een blogpost geschreven heb. Opeens had ik weer heel veel zin om te gaan bloggen en instagrammen. Dus….here I am!

Voor de mensen die mij al langer volgen, weten dat ik ooit een stuk meer volgers had. Heel abrupt heb ik mijn instagram verwijderd. Ik was er gewoon even klaar mee, had het gevoel dat ik mijn werk, blog en instagram half deed. Ik heb al mijn samenwerkingen stop gezet en heerlijk een tijd offline geleefd. Inmiddels denk ik dat ik het een stuk beter kan combineren, ik heb meer rust in mijn hoofd en werk vanaf januari minder.

Ik werk dan niet meer als juf, maar als docent op het HBO. Super leuk, maar ook best spannend. Oh en dan mijn huis, het is eigenlijk helemaal af. Mijn inrichting is al 100 keer veranderd. En net nu het zo goed als af is….ben ik van plan om langzaam bij mijn vriend in te trekken. Dat vind ik nog best een dingetje, want ik heb stiekem een zwak voor mijn huisje en voor Gouda. Maar goed, hij woont midden in het bruisende Rotterdam. Super dichtbij veel vriendinnen en een stuk dichterbij mijn werk.

Hoewel hij een erg leuk huisje heeft, zijn we druk aan het nadenken hoe we de inrichting gaan veranderen zodat het echt ons huis wordt. Het lijkt me leuk om dit proces te bloggen.

Verder staat er weer een mooie reis op de planning, wil ik in januari echt weer gezond gaan doen en is Joep (voor de mensen die het niet weten…mijn konijn…mede door hem had ik veel volgers haha) nog steeds een foto model. Dat allemaal zal voorbij komen op mijn blog!

Ik hoop dat je weer met veel plezier mijn ‘dagboek’ gaat lezen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s