Slaapkamer 2.0

on

De slaapkamer in het huis van vriendlief hebben we een beetje veranderd. Hij heeft helemaal zelf extra stopcontacten gemaakt. En nog een of ander draadje weg gewerkt. Hierdoor was de muur natuurlijk aangetast en dat was een goede reden om na te denken over een nieuw kleurtje op de muur.

We hebben gekozen voor yippee blue van histor. Ook hebben we een plankje van de kwantum in die kleur geverfd. Daarop heb ik goudkleurige lijstjes neergezet. Een aantal van de Blokker en een aantal van Sissyboy. Ook staan er wat souvenirs op. In één lijstje moeten we nog een foto plaatsen.

Ook hebben we een nieuwe lamp gekocht bij de Ikea. Deze zorgt voor wat meer warmte. Het licht is ook erg mooi.

Bij de H&M home heb ik een nieuw dekbedovertrek gekocht. Het leek me leuk om een beetje een botanisch sfeertje te creëren. Dus wat bamboe items en wat plantjes hier en daar.

De nachtkastjes hadden we al bij Ikea gekocht en de nachtlampjes heb ik van MisterDesign vandaan. Deze zijn heel fijn omdat er een draaiknop aanzit, dan kun je rustig wakker worden 😉.

Ook hebben we een plantenhanger gekocht en opgehangen. De plantenhanger heb ik in de sale bij Sissyboy gekocht en de plant bij ‘spullen voor in je huis’.

Nu willen we nog een kastje plaatsen. Er hangt nu een plankje onder de tv, maar wat extra kastruimte vinden we wel fijn. Ook zouden we het leuk vinden om een leuke stoel neer te zetten. Dus genoeg ideeën nog! En nee….ik woon er nog niet officieel haha, we gaan het eerst helemaal gezellig maken en dan komt dat vanzelf wel 😉

Ik ben benieuwd wat jullie er van vinden!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s