Hay !

Leuk dat je weer de moeite neemt om mijn blog te bezoeken. Ik hoop vanaf nu wat frequenter te bloggen!

Ik vind steeds meer oude volgers (van mijn eerste bijelisethuis account) terug op instagram en dat vind ik echt heel leuk. De meeste mensen herkennen mij, door mijn  Joep 😉 (konijn) haha.

Omdat ik weer helemaal druk ben met interieur (iets met het wonen in 2 huizen …) vind ik het leuk om weer van alles vast te leggen. Volgens mij vinden jullie dat altijd erg leuk om te lezen.

Ook heb ik de stoute schoenen aangetrokken en heb ik  MisterDesign gevraagd of ik weer voor hen mag bloggen (destijds heb ik zelf de samenwerking stop gezet) en dat mocht….echt zo tof!

De bedoeling is dat er ongeveer iedere maand een productreview komt op mijn blog. En dat doe ik op een hele leuke manier (al zeg ik het zelf …). Ik wil namelijk afwisselen tussen producten die ik lekker zelf houd (want daar ben ik eenmaal dol op) en producten die ik weg geef. Ik heb namelijk vriendinnen met leuke inrichtingen, alleen zetten zij dit niet op instagram. Dus het plan is om een product van MisterDesign uit te kiezen die past bij hun inrichting en dan foto’s van dat product in hun huis te maken. Dus stiekem is dat gewoon een binnenkijker….. (sssst). Mocht het nu echt heel leuk zijn, dan kan ik dit wellicht ook eens bij één van jullie doen!

Maar, vandaag dus sinds tijden weer eens een Product Review….en wat voor één!

Ik koos een prachtig kussen, van Hay. De HAY Dot Cushion Velours. Hier in Rotterdam fiets ik heel vaak langs de ‘Hay’ winkel en droom dan altijd een beetje weg.

Ik wist al vrij snel welke kleur ik wilde hebben, namelijk de roze. Er was alleen één klein dingetje…. Ik had dit kussen bedacht voor in het huis van vriendlief. Hij heeft namelijk een grote bank en dit kussen is nogal behoorlijk aan de maat. De maat is voor zijn bank niet zo’n probleem, maar de kleur was een dingetje. Roze is namelijk niet zo welkom hier haha. Maar het is me gelukt…..het kussen ligt er nog steeds en hij vind het wel oké geloof ik. Ik vind de kleur prachtig, het geeft een warme uitstraling.

Maar jongens jongens, wat was het een feestje toen dit Hay kussen binnen kwam. Ik vind hem echt prachtig! Zowel het materiaal als de kleur. Het kussen is lekker stevig, je kunt er echt goed tegenaan zitten. De stof is een verlourse stof, maar als je er over wrijft blijft het wel gewoon dezelfde kleur (dat vind ik heel prettig haha). Het kussen voelt heerlijk zacht aan. De kleur zou ik omschrijven als oud roze en past echt perfect bij een oud roze wollen plaid die ik ook ooit van MisterDesign heb gehad (ssst….die ligt nu ook al stiekem op zijn bank). Die knoop in het midden  van het kussen maakt het kussen dan net weer wat stoerder. Ik heb nu allerlei soorten kussens op de bank en dat staat erg gezellig en warm.

2597356c-ac92-4529-a0b0-8cd203275739

Je kunt het kussen in verschillende kleuren shoppen, namelijk in: beige, blauw, donkergroen, geel, marineblauw, mosgroen, roze en warmgrijs.

Ik had nog bijna niets van Hay (maar wel het bekende handje en de kledinghangers). Hoewel ik de producten echt prachtig vind. Zoals altijd heb ik nog wel een wishlist hoor haha zoals: DLM bijzettafel, Peas vloerkleed en de Strap spiegel.

Mocht je ook op zoek zijn naar een kussen (of niet op zoek, maar net als ik het idee hebben dat je altijd kussens kunt gebruiken….) dan hebben ze bij MisterDesign volop keuze!

De volgende keer review ik een heel leuk item, dit keer in het interieur bij een vriendin!

Liefs!

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s