Fritz Hansen Kandelaar

Zoals ik in een paar blogs terug heb geschreven, mag ik weer producten reviewen voor MisterDesign. Super mega leuk vind ik dat, want ik ben dol op de producten van MisterDesign en op hun service.

Ik heb besloten om niet alle producten zelf te houden, maar af en toe aan vriendinnen weg te geven…in ruil voor een binnenkijker bij hun thuis.

Ik koos allereerst een hele leuke kandelaar uit. Deze vond ik perfect passen in het huis van mijn vriendinnetje Sabine. Ook zij vond hem erg leuk en ze vond het leuk dat ik foto’s in haar huis kwam maken. Zo gezegd zo gedaan….hier onder deze te gekke kandelaar in het leuke huisje van Sabine.

Ik kan ook al heel erg gelukkig worden van producten die zo mooi verpakt zijn. Helemaal mijn kleur dit mintgroen haha. De Single Kandelaar is ontworpen door Jaime Hayon voor Fritz Hansen. En is echt loodzwaar! Dat verwacht je echt niet.

We begonnen de kandelaar neer te zetten in de slaapkamer. Sabine heeft daar een prachtig dressoir staan van IKEA met leuke plantjes en posters en lijsten van Desenio.

Kijk nou, hoe leuk die kandelaar hier past!

We hebben de kandelaar vervolgens overal neergezet om te kijken waar die leuk zou staan. Sabine heeft een appartement met twee slaapkamers en een hele ruime woonkamer. Wat leuk is aan haar appartement dat ze rondom haar appartement verschillende balkons/dakterrassen heeft.

Een andere kleur kaars erin staat al gelijk zo anders. Je hebt trouwens ook andere soorten kandelaars. Dit is de single, maar je hebt bijvoorbeeld ook de large. Die heeft meerdere kandelaars.

Wat ik leuk vind aan Sabine haar inrichting is dat ze het zo heeft ingericht dat alle kleuren en materialen eigenlijk leuk staan. Van nieuw, strak tot vintage, wit, zwart, felle kleuren, donkere kleuren etc. Alles matcht met elkaar.

Overal vind je planten, kleine potjes en kaarsen. Ze heeft zelfs vorig jaar een cursus pottenbakken gevolgd omdat ze lekker offline bezig wilde zijn. Echt heel tof! Ook ik heb een leuk potje in mijn huis staan. Hieronder een aantal van haar zelfgemaakte potten:

Wat een heerlijk appartement he? Ik vind het zo lekker licht, ruim en leuk ingericht. Ze heeft echt een leuke eigen stijl. Ik vind de kandelaar ook echt overal leuk staan. Als ik echt moet kiezen, dan ga ik denk ik voor het dressoir in de slaapkamer. Daar matcht die echt prachtig met die lijsten.

Zoals altijd kijk ik even naar welke producten het designmerk nog meer heeft en dat zijn er behoorlijk veel. Ik vind vooral de vazen van Fritz Hansen prachtig. Mocht je ook op zoek zijn naar mooie kandelaars kijk dan eens op de site van MisterDesign.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s